reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda ja odpowiem tylko za siebie ,że poszłabym między 6-7 tyg. Wtedy mniej więcej jest wiadome czy jest serduszko czy nie. Ja chodziłam w 8 i 10 tyg i nie wiem czy było wcześniej czy nie. Z jednej strony to może i lepiej jak się tak u mnie skończyło.

Motylek Zabieg miałam 10,12r. Beta zmierzona miesiąc później czyli 7.01 i wynosiła 20,6. 11 stycznia wynosiła 12. 14 stycznia 8,3 21stycz. dostałam @ 26 bete miałam 3,3 a 9.marzec <0,1

reklama
Arda, to ważne ze przyrasta. Moja ginka by Cię pocieszyła, bo ona zna "pęcherzyki, które dziś nazywają się Zosia i Ania", gdzie przyrost bety na początku był słaby. To niezwykle ważne, byś uwierzyła w maluszka, choć zdaję sobie sprawę jakie to trudne. Wciąż Ci kibicuję i cieszę się razem z Tobą (a może nawet za Ciebie :) )

reklama
Arda
Rośnie
A na wlew kiedy idziesz
Ja przed wlewem miałam 165. A za 4 dni ponad 1136...Widać że po wlewie poszła bardzo .
Może zadzwoń do Janosz czy nie trzeba wcześniej podać intralipidu

Do góry