reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ah Ci mezowie...Czarna mala, ale potem bedziecie sie fajnie godzic;)
On jest tak głupi, że nigdy nie zrozumie że przebywanie wśród znajomych z małym dzieckiem rujnuje mi psychikę. I dziś cwaniak sam nie mógł namówić mnie na spotkanie właśnie z takimi znajomymi, więc kazał tym znajomym zadzwonić do mnie i przekonywać mnie...no jakby to rzekła Suska "baran" [emoji35]

reklama
Nafoczka, jak Ci sie spina brzuch to Cię boli czy tylko twardnieje?
Doris brzuch mi twardnieje, szczypie i ciagnie ale po prysznicu i przy lezeniu tego tak nie czuje, ale tak mam.codziennie i mam sie przyzwyczaic :-( jak mnie bolal na nawet przy lezeniu. U mnie ile leze tyle do przodu. Niestety chyba nadal mam infekcje pecherza bo mnie piecze i brzydko pachnie, oby tylko siuski ale posiewy robie w nastepnym tyg.

On jest tak głupi, że nigdy nie zrozumie że przebywanie wśród znajomych z małym dzieckiem rujnuje mi psychikę. I dziś cwaniak sam nie mógł namówić mnie na spotkanie właśnie z takimi znajomymi, więc kazał tym znajomym zadzwonić do mnie i przekonywać mnie...no jakby to rzekła Suska "baran" [emoji35]
To faktycznie dal popis...
Czarna doczekasz sie i Ty, zobacz przyszla wiosna i ile nowych ciaz tutaj mamy:)
Do lata pewnie bedzie pelno nastepnych, zalapiesz sie;)

To faktycznie dal popis...
Czarna doczekasz sie i Ty, zobacz przyszla wiosna i ile nowych ciaz tutaj mamy:)
Do lata pewnie bedzie pelno nastepnych, zalapiesz sie;)
Mogę i rok czekać, ale na siłę nie będę udawać, że jestem szczęśliwa w ich towarzystwie. Z resztą oni nie są zgodnym małżeństwem, więc to dodatkowo mnie wkurza...

Arda betka rośnie to najważniejsze:-D
Strawbelka te zastrzyki to nic przyjemnego ale przecież my wszystko zniesiemy i damy radę a później będzie NAGRODA:happy2::yes::-D:biggrin2:

Jak się bierze Inofem to można też femibion. Czy lepiej jadno z tego?

fondie, dziękuję Ci bardzo, zrobię sobie taką korektę, bo zmian niewiele.

nafoczka, oj współczuję!

czarna, nic dziwnego, że nie masz ochoty na spotkania

Jak się bierze Inofem to można też femibion. Czy lepiej jadno z tego?
Mnie Jerzakowa kazała brać i to, i to. Femibion brałam w południe, a Inofem wieczorem przed snem :)

czarna, nic dziwnego, że nie masz ochoty na spotkania
Wy mnie rozumiecie, ale ten kołek no ni chu chu nie potrafi, tyle razy mu tłumaczyłam i nie dociera.

reklama
Czarna do mezczyzn czasami pewne rzeczy nie docieraja. Moj 2 dni po ostatnim zabiegu lyzecz.przyniosl mi do domu swojego polrocznego siostrzenca zeby mnie pocieszyc i byl zdziwiony ze bylam na niego wsciekla i ze sie poplakalam..
Ale Kochana i my sie kiedys doczekamy malenstwa [emoji8]

Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry