reklama
susana
Fanka BB :)
A wogóle co to za lekarz co nie odpisuje .Na wlewie bylam w zeszly piatek. A Janosz nie odpisuje franca jedna. No nic, powtorka w piatek i starac sie nie panikowac. Przezyc i tyle.
Moja to oddzwania do mnie zawsze .Kiedyś nawet dzwoniła o 23.30 .Albo pisze mi sms między pacjentkami.
Nie było sytuacji żeby nie było z nią kontaktu .
Powiedz to Janoszowej jak u niej będziesz że chcesz mieć z nią kontakt
Arda a napisałaś powtórka w piątek
Tzn .bete dopiero w piątek powtarzasz??? .
Ostatnia edycja:
Susana, sorry, bete mam powtorzyc w ponriedzialek. Tak mi kazala moja miejscowa ginka, bo z nia mam kontakt sms caly czas teraz. Powiem szczerze - Janoszowa mnie zawiodla. Skad masz takie info, ze poczatek jest wolniejszy? Ja do tej pory nigdy nie sledzilam wzrostu az takiej malej ciazy wiec troche mam stracha. Tak, clexane biore 0,4 zapobiegawczo,bo nie mam ani mutacji ani zespolu.
susana
No takArda ale clexane jest tez na przepływy nie tylko na zespoly
susana
Ja badałam bety często .Susana, sorry, bete mam powtorzyc w ponriedzialek. Tak mi kazala moja miejscowa ginka, bo z nia mam kontakt sms caly czas teraz. Powiem szczerze - Janoszowa mnie zawiodla. Skad masz takie info, ze poczatek jest wolniejszy? Ja do tej pory nigdy nie sledzilam wzrostu az takiej malej ciazy wiec troche mam stracha. Tak, clexane biore 0,4 zapobiegawczo,bo nie mam ani mutacji ani zespolu.
IDopiero jak było 30 i powyżej to potrajała
Fondie, dlatego biore to clexane, ale zaden lekarz mi wiecej niz 0,4 nie da.
No nic, pozostaje sie cieszyc tym co jest. wszedzie jest napisane, ze x2 jest ok wiec pozostaje sie tego trzymac. Nawkrecalam sobie niepotrzebnie, ze jak po 24h bylo wiecej to jest zle, a beta to nie matematyka, pewnie nei rosnie linearnie, tylko skokami. Kopnijcie mnire w dupsko, muszr wierzyc w te fasole!!!!
No nic, pozostaje sie cieszyc tym co jest. wszedzie jest napisane, ze x2 jest ok wiec pozostaje sie tego trzymac. Nawkrecalam sobie niepotrzebnie, ze jak po 24h bylo wiecej to jest zle, a beta to nie matematyka, pewnie nei rosnie linearnie, tylko skokami. Kopnijcie mnire w dupsko, muszr wierzyc w te fasole!!!!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Arda, podwoiła się, cierpliwości. Niczego nie przyspieszysz niestety. Wg Twojej ostatniej miesiączki dziś są 4 tyg i 0 dni więc jeszcze baaaardzo wcześnie.
reklama
Podziel się: