reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Na wlewie bylam w zeszly piatek. A Janosz nie odpisuje franca jedna. No nic, powtorka w piatek i starac sie nie panikowac. Przezyc i tyle.
A wogóle co to za lekarz co nie odpisuje .
Moja to oddzwania do mnie zawsze .Kiedyś nawet dzwoniła o 23.30 .Albo pisze mi sms między pacjentkami.
Nie było sytuacji żeby nie było z nią kontaktu .
Powiedz to Janoszowej jak u niej będziesz że chcesz mieć z nią kontakt
Arda a napisałaś powtórka w piątek
Tzn .bete dopiero w piątek powtarzasz??? .

Ostatnia edycja:
Arda beta do 20-30 rośnie wolno .
Zaczyna bardzo szybko przyrastać po wartościach 20-30 .
Clexane bierzesz 0,4 ?

Susana, sorry, bete mam powtorzyc w ponriedzialek. Tak mi kazala moja miejscowa ginka, bo z nia mam kontakt sms caly czas teraz. Powiem szczerze - Janoszowa mnie zawiodla. Skad masz takie info, ze poczatek jest wolniejszy? Ja do tej pory nigdy nie sledzilam wzrostu az takiej malej ciazy wiec troche mam stracha. Tak, clexane biore 0,4 zapobiegawczo,bo nie mam ani mutacji ani zespolu.

Susana, sorry, bete mam powtorzyc w ponriedzialek. Tak mi kazala moja miejscowa ginka, bo z nia mam kontakt sms caly czas teraz. Powiem szczerze - Janoszowa mnie zawiodla. Skad masz takie info, ze poczatek jest wolniejszy? Ja do tej pory nigdy nie sledzilam wzrostu az takiej malej ciazy wiec troche mam stracha. Tak, clexane biore 0,4 zapobiegawczo,bo nie mam ani mutacji ani zespolu.
Ja badałam bety często .
IDopiero jak było 30 i powyżej to potrajała

Fondie, dlatego biore to clexane, ale zaden lekarz mi wiecej niz 0,4 nie da.

No nic, pozostaje sie cieszyc tym co jest. wszedzie jest napisane, ze x2 jest ok wiec pozostaje sie tego trzymac. Nawkrecalam sobie niepotrzebnie, ze jak po 24h bylo wiecej to jest zle, a beta to nie matematyka, pewnie nei rosnie linearnie, tylko skokami. Kopnijcie mnire w dupsko, muszr wierzyc w te fasole!!!!

Arda, podwoiła się, cierpliwości. Niczego nie przyspieszysz niestety. Wg Twojej ostatniej miesiączki dziś są 4 tyg i 0 dni więc jeszcze baaaardzo wcześnie.

reklama
Doris, a zagniezdzenie bylo pozniej niz standardowo wiec tym bardziej. Jeszcze w ponreidzialek nie bylam w ciazy, a teraz jestem.

Sorry za atak paniki.

Do góry