reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka, ty masz te zastrzyki podskornie? Jesli tak to ta odrobina powietrza na pewno Ci nie zaszkodzi. Nie wydaje mi sie, zwby az tak trzeba bylo kombinowac.

Susana, powodzrenia na wizycie, wracaj z dobrymi wiesciami :*

Mia, witaj w watku.

reklama
witaj Mia,
ja robilam wszystkie z wymienianych przez Ciebie badan lacznie z tymi ktore jeszcze sugerujesz. Jesli chcesz sie dalej diagnozowac to proponuje jeszcze D3 bo nie widze i na poczatek insuline na czczo
Suplemeny te najwazniejsze masz a po wyniku insuliny sie okaze czy gluco i inofolic tez

Mam w piatek wlew jupi:))

Super!! Strasznie się cieszę ,że choć tu jest już z górki :D. Strawbelko myślę że internet w tych sytuacjach nie pomaga bo jakikolwiek dostaniesz wynik to lecisz na neta i szukasz. Jakby w Twoim przypadku neta nie było to wierzyłabyś doktorkowi że 6 jajek to dużo!!

Sorry .
Ide w krzaki .

Susana wszystko w porządku?? Krzaki jak chcesz mam swoje ,wpadaj ja na działce pracuję i słońce łapie. Może i Tobie trzeba?

dziewczyny glowa do gory, majtki w dol i do przodu!!! :-*

Dobre :D

Mia chyba znam Twoją historię z innego forum ;) Czy chodzisz do doktora Przybycienia??

witaj Mia,
ja robilam wszystkie z wymienianych przez Ciebie badan lacznie z tymi ktore jeszcze sugerujesz. Jesli chcesz sie dalej diagnozowac to proponuje jeszcze D3 bo nie widze i na poczatek insuline na czczo
Suplemeny te najwazniejsze masz a po wyniku insuliny sie okaze czy gluco i inofolic tez
Nafoczka, rzeczywiście zapomniałam o insuline,ale boję się jej robić bo jeśli będzie mi dane jeszcze być w ciazy to chciałabym włączyć steryd a czytałam chyba tutaj że z gluckopagem nie bardzo? A inofolic na co?bo on ma zwykły kwas foliowy a ja chcę się pozbyć tego zalegajacego, może jest jakiś produkt z samym inozotylem?

Super!! Strasznie się cieszę ,że choć tu jest już z górki :D. Strawbelko myślę że internet w tych sytuacjach nie pomaga bo jakikolwiek dostaniesz wynik to lecisz na neta i szukasz. Jakby w Twoim przypadku neta nie było to wierzyłabyś doktorkowi że 6 jajek to dużo!!

Susana wszystko w porządku?? Krzaki jak chcesz mam swoje ,wpadaj ja na działce pracuję i słońce łapie. Może i Tobie trzeba?

Dobre :D

Mia chyba znam Twoją historię z innego forum ;) Czy chodzisz do doktora Przybycienia??
Bea tak jestem od dr P:) chociaż czy chodzę do niego to się jeszcze nie nachodzilam bo czekam na wizyty po 2,3 mce..

Hejka :)

Suska głowa do góry, cyc do przodu ;)

Strawbelka a mąż nie zrobi Ci zastrzyku? Może ma więcej cierpliwości i on zlikwodowałby pęcherzyk z powietrzem?

U mnie nic ciekawego, idę dziś do Ginki po receptę na Encorton i Acidum Folicum 5mg :)

reklama
Nafoczka, rzeczywiście zapomniałam o insuline,ale boję się jej robić bo jeśli będzie mi dane jeszcze być w ciazy to chciałabym włączyć steryd a czytałam chyba tutaj że z gluckopagem nie bardzo? A inofolic na co?bo on ma zwykły kwas foliowy a ja chcę się pozbyć tego zalegajacego, może jest jakiś produkt z samym inozotylem?
Witaj Mia...Ja biore glucophage i mam zamiar wdrozyc za miesiąc encorton po owulacji..
a i jeszcze jedno przy mutacji MTHFR nie ma sensu robic kwasu foliowego bo jest niemiarodajny... ja robiłam i miałam ponad norme a lekarz i tak kazal mi btac femibion natal 1 i 15 kwasu zeby organizm miał z czego wybierac i wchlanial co chce...

Do góry