reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mam w piatek wlew jupi:))
Dzis inaczej ze mna rozmawiali w rejestracji, jakas mila starsza pani mowi zebym sie nie martwila bo mimi ze jest ful dziewczyn na wlew, to i tak mnie wezma:))

Wiem co to za Pani, ma na imię Krystyna, ona zawsze pomoże :)

plastulinka - życzę Ci wszystkiego dobrego, powodzenia

Arda – kciukam za betke.
O adopcji też myślimy. Kiedyś rozmawiałam z moją kumpelą na temat naszych starań. Ta kumpela miała chyba z 12 razy razy in vitro, też się stara kilka lat. Raz miała ciąże biochemiczną, a drugi raz był pęcherzyk, ale serduszko nie biło :( Ja miałam raz ciąże biochemiczną. Za nami masę badań i różnych diagnoz. Obie doszłyśmy do wniosku, że jesteśmy już tak daleko, że może zrobimy jeszcze "coś" i może się w końcu uda. Wiesz, apetyt rośnie w miarę jedzenia

susana - ???

Lilia my ze staruszkiem uwielbiamy teatr bardziej niz kino :-)

To tak jak ja :) Mąż ze mną czasem pójdzie na kabaret, a na sztukę idę z kumpelą. Dla mnie zobaczyć aktora na żywo to jest coś fantastycznego. Oczywiście chodzę na sztuki, a w których występują aktorzy, których lubię. Polecam wszystkim :) Fajna forma spędzenia czasu

reklama
Lilia, fondie, cieżko odpuścić, wiem. Ale ja chyba taka silna nie jestem, żeby to ciągnąć w nieskończoność.

Doris, proszę grzecznie odpoczywać i dbać o siebie.

Swoją drogą sama nei wiem co mnie bardziej przerazi w wyniku. Brak ciaży czy jakikolwiek wzrost? Chyba to drugie jednak... panikara ze mnie straszna.

Rozsmiesze Was troche...
Maz do mnie teraz dzwoni i pyta sie czy upieczemy sobie torta na 17 kwietnia, ja sie pytam a co jest 17 kwietnia?
A on na to jak to co...poznalismy sie 17 kwietnia.
No ja mu mowie ze widocznie wazna jestem dla niego bo tak pamieta, a ja nigdy nie pamietam...
On mi na to ze pamieta bo jego zycie sie wtedy zmienilo.
Ja mu na to ze na lepsze...
On mi na to ze wpadl jak zlota rybka w sieci i nie moze sie do tej pory wyplatac( oczywiscie zartuje), mowi ze mial spelnic 3 zyczenia i mialam go wypuscic, a juz spelnil 103 zyczenia i dalej nie moze sie wyplatac:))
Taki jest moj maz:D
Tylko to sa zarty, bo bardzo mnie kocha, chyba ze go wkur..e to mowi ze by mnie wtedy udusil:p

Doris Ty mialas odpoczywac a nie latac po sklepach;)

Lilia, fondie, cieżko odpuścić, wiem. Ale ja chyba taka silna nie jestem, żeby to ciągnąć w nieskończoność.

Doris, proszę grzecznie odpoczywać i dbać o siebie.

Byłam oglądac wózki w hurtowni, bo tego co dostaliśmy...się pozbyłam, chcę jednak sama wybrać sobie wózek taki jak sobie wymarzyłam. Ale dziś odwiozłam Małą do przedszkola, kupiłam coś na obiad i siedzę przed lapkiem. Wczoraj tak pieknie było z dziś 12 stopni tylko. Ja chcę lato!!!!!!

powiem wam ze historia zuli napawa optymizmem marze o takim zakonczeniu jak u niej tyle przeszla nie poddala sie i ma bzlizniaki boze jak bosko

fondie - to fakt, że zula to bardzo twarda babka. Bardzo dużo przeszła, kilka lat była diagnozowana. Zule znam osobiście i jej cudowne bliźniaki, są kochane :) Dwa małe rozrabiaki :) Zawsze dodaje mi otuchy i poradzi jak mam jakiś problem. Cały czas wierzy w moją ciążę :D i daje mi kopa, żebym walczyła :)

reklama
Lilia ja dzis znow mialam problem z pecherzem i ni cholery nie szlo.
Wpuscilam spowrotem do sloiczka i pobralam swoja zwykla strzykawka i igle 7 musialam sobie w brzuch wbic bo taka mialam. W porownaniu do tej igly z cetrotide ta byla ogromna, jak dla konia.
Ale juz bylam wsciekla na te strzykawy felerne i wzielam swoja;)

Do góry