Aga P jestem dopiero półtora mca po lyzeczkowaniu,więc przynajmniej 3 cykle muszę odczekac.Mimo, że jestem już starowinka tym razem nie będę się spieszyc.Takze póki co będę się przygotowywać i Wam kibicować.Mia jeśli od przyszłego cyklu chcesz się starać to włącz encorton przed owu.
reklama
G
Gość
Gość
Arda jest beta???
Bo tu mnie roznosi ze stresu. Czekam jak na swoja!
Napisane na LG-D620 w Forum BabyBoom
Bo tu mnie roznosi ze stresu. Czekam jak na swoja!
Nafoczka a Ty jesteś pod czyja opieka teraz? Zrobię te insuline tylko już czy bliżej wizyty robić? i to się robi też glukoze odrazu? Czyli można jednak gluko razem ze sterydem w razie w..A proponował wam ktoś metypred? Bo on dopiero wchodzi a zdaje się że ma lepsza skuteczność i już dwóch lekarzy postawiło mi go ponad encortonem.Dziewczyny gratuluję wszystkim z babelkami w brzuszku, troszkę czasu potrzebuje żeby się połapać z Waszymi sytuacjami
Mia insuline zrob sobie juz, jakby wyszla ci wysoka na czczo to wtedy poprosisz go o obie krzywe bo na obciazenie glukoza nawet prywatnie musisz miec skirowanie. To nie jest "konik" doktorka ale nie robi problemow. Ja tez w tej ostatniej cazy bralam b6, b9-kwas i b12 metylowe wiec sadze ze cos w tym jest ;-) i na poczatku bralam encorton bo mialam w domu a potem medypred
beri123
Fanka BB :)
Witajcie, witajcie chwilę mnie nie było, a tu cała sterta postów.Dziewczynki moje słoneczka zadzwoniłam dziś na labolatorim i moje wyniki HPV , mycoplasmy, uroplasmy ,chlamydii są ujemne Jestem czysta
Bea, jakie HPV robiłaś?
Martyska30
Fanka BB :)
Ja mam heterozygote. Homocysteina 8.4 chyba w środku normy.Martyska a jaka masz mutacje?mnie dr p nawet 5 mg kwasu nie dal, brałam 0,4 folik i miałam ponad 31 w krwi,to bym się chyba prsekrecila przy 15 mg.ale zobaczę przy najbliższych wynikach jak będzie homocysteina wyglądać.jak nic lepiej to wrócę do ovarinu.
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
I co? Wrozka jestemDziewczyny, nie wierze... 8,7 czyli urosło x2 w ciągu 24h...
Szampan mi sie nalezy
reklama
Mia to po co chcesz się faszerować encortonem? Zacznij brać w cyklu starającym się, wcześniej nie widzę sensu.
Martyska homocysteina przy staraniach powinna być ok.5[/QUOTE Aga, encorton lub metypred chce dołączyć dopiero od cyklu w którym się będę starać.
Podziel się: