reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mia jeśli od przyszłego cyklu chcesz się starać to włącz encorton przed owu.
Aga P jestem dopiero półtora mca po lyzeczkowaniu,więc przynajmniej 3 cykle muszę odczekac.Mimo, że jestem już starowinka tym razem nie będę się spieszyc.Takze póki co będę się przygotowywać i Wam kibicować.

reklama
Nafoczka a Ty jesteś pod czyja opieka teraz? Zrobię te insuline tylko już czy bliżej wizyty robić? i to się robi też glukoze odrazu? Czyli można jednak gluko razem ze sterydem w razie w..A proponował wam ktoś metypred? Bo on dopiero wchodzi a zdaje się że ma lepsza skuteczność i już dwóch lekarzy postawiło mi go ponad encortonem.Dziewczyny gratuluję wszystkim z babelkami w brzuszku, troszkę czasu potrzebuje żeby się połapać z Waszymi sytuacjami:)

Mia insuline zrob sobie juz, jakby wyszla ci wysoka na czczo to wtedy poprosisz go o obie krzywe bo na obciazenie glukoza nawet prywatnie musisz miec skirowanie. To nie jest "konik" doktorka ale nie robi problemow. Ja tez w tej ostatniej cazy bralam b6, b9-kwas i b12 metylowe wiec sadze ze cos w tym jest ;-) i na poczatku bralam encorton bo mialam w domu a potem medypred

Martyska a jaka masz mutacje?mnie dr p nawet 5 mg kwasu nie dal, brałam 0,4 folik i miałam ponad 31 w krwi,to bym się chyba prsekrecila przy 15 mg.ale zobaczę przy najbliższych wynikach jak będzie homocysteina wyglądać.jak nic lepiej to wrócę do ovarinu.
Ja mam heterozygote. Homocysteina 8.4 chyba w środku normy.

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Mia to po co chcesz się faszerować encortonem? Zacznij brać w cyklu starającym się, wcześniej nie widzę sensu.
Martyska homocysteina przy staraniach powinna być ok.5

reklama
Do góry