reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Suska wylaz z krzakow!!! Ty mi zawsze poprawiasz humor!!!
Strawbelka .
Nie porawie ci dziś humoru bo sama mam doła .
Ide dzisiaj na 21 do lekarza
Jajec masz dużo .
Migal wczoraj była była na pobraniu jednej jedynej komórki i okazało się że pękła ......
Będzie dobrze Strawbelka
Sorry dziewczyny że się nie odnosę do postów ale mam doła a nie chce was sobą nakręcać.

reklama
Strawbelka .
Nie porawie ci dziś humoru bo sama mam doła .
Ide dzisiaj na 21 do lekarza
Jajec masz dużo .
Migal wczoraj była była na pobraniu jednej jedynej komórki i okazało się że pękła ......
Będzie dobrze Strawbelka
Sorry dziewczyny że się nie odnosę do postów ale mam doła a nie chce was sobą nakręcać.
Ech Susana...
U Ciebie jest super! Po co sie dolujesz?
Ostatnio mialas pecha. Teraz masz wlewy steryd i wiecej heparyny.
Jest i bedzie dobrze:)

Strawbelko to kup sobie takie male, przeciez tymi dla konia nie bedziesz sie kuc. Jak znajde jakie byly moje to ci napisze. A prubuj pukac palcami w strzykawke do skutku, pecherzyk powinien wyjsc do gory

susana ty masz dzis bete miec? twoja beta ostania byla na blizniaki normlanie:)mnie tak na blizniakach nie rosla bedzie dobrze!

Strawbelko to kup sobie takie male, przeciez tymi dla konia nie bedziesz sie kuc. Jak znajde jakie byly moje to ci napisze. A prubuj pukac palcami w strzykawke do skutku, pecherzyk powinien wyjsc do gory
Nafoczka te strzykawki od cetrotide sa jakies dziwne, ja nimi nie potrafie bo tam zawsze sie pecherze gdzies zrobia na samym szczycie i nawet jak nabiore powietrza i popukam to nie chce sie te pechole zlikwidowac.
Ze zwyklymi strzykawkami nie mam problemu, bo wszystko widac i plyn sie ladnie rozlewa ze pecholi nie ma, z tamtymi to sie tylko namecze i nie potrafie...
Dokupie sobie mniejsze igly i bede zwyklymi brac strzykawkami a nie tymi od leku.

Witajcie Dziewczyny
smile.gif

.
Probowalam przerobic caly watek ale przy takim tempie musialam pojsc troche na skroty, zeby moc do Was wreszcie dolaczyc. Staramy sie o dzidziusia od stycznia 2015, w tym czasie dwie ciaze na naturalnym cyklu i 2 poronienia,z zabiegiem włącznie.Badanie 2 zarodka prawidlowe.Obecnie dochodze do siebie po laparoskopii - usuniecie cysty., jajowody drozne.Badania, ktore wyszly zle:mthfr A1298c homozygota; homocysteina - ostatnia 9,3; kwas foliowy 30; Ana 2 graniczne, prolaktyna po obciazeniu, niewydolnosc cialka zoltego,krew w moczu.Inne badania w normie: V leiden, anty Tpo, anty Tg, p/c przeciw kardiolipinie, gen protrombiny, amh (2,7), tsh fsh (5,69) i lh (8), ostatnie tsh 1,29 (tych tarczycowych nie jestem pewna co do prawidlowosci),antykoagulant toczniowy, p/c przeciw plemnikom i antygenom jajnika,wirusologia, wymazy z pochwy,cytomegalia, rozyczka,toxo, ddimery,kiła, magnez, potas,b12, kreatynina, mocznik,PROGESTERON w otstaniej ciazy 27,90.Wizyta u mojego dr dopiero w maju i wizyta w poradni genetycznej koncem maja, dlatego sama probuje ulozyc sobie nowy plan dzialania,glownie na podstawie przeczytanych artykulow oraz Waszych doswiadczen i kolezanek z innego forum..Zaczelam od metylowanej wersji kwasu foliowego 800mcg i wit.B12 2500mcg,dieta bezglutenowa- nierygorystyczna na poczatek,zamowilam tez naturalna b6, selen, D3 w kroplach.Acard zamierzam wdrozyc ale po kosultacji z kardiologiem.Dziewczyny jakie badania koniecznie jeszcze powinnam zrobic? Allo mllr, test cytotyksyczny, typowania KIR, bialko S i bialko C? Jakie suplementy jeszcze potrzebuje?
Duzo sie od Was wszystkich ucze i moze ja tez czasem bede pomocna.Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Nafoczka a ja teraz robilam 0,7 ×30.
Nie wiem czy duza, bo robilam nia wczesniej pregnyl do inseminacji i wydawala mi sie cienka. Dzis jak ja zobaczylam to mowie ze kuzwa dla konia, bo tamte w lekach mam cieniusienkie.

Do góry