reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Suska wylaz z krzakow!!! Ty mi zawsze poprawiasz humor!!!
Strawbelka .
Nie porawie ci dziś humoru bo sama mam doła .
Ide dzisiaj na 21 do lekarza
Jajec masz dużo .
Migal wczoraj była była na pobraniu jednej jedynej komórki i okazało się że pękła ......
Będzie dobrze Strawbelka
Sorry dziewczyny że się nie odnosę do postów ale mam doła a nie chce was sobą nakręcać.

reklama
Strawbelka .
Nie porawie ci dziś humoru bo sama mam doła .
Ide dzisiaj na 21 do lekarza
Jajec masz dużo .
Migal wczoraj była była na pobraniu jednej jedynej komórki i okazało się że pękła ......
Będzie dobrze Strawbelka
Sorry dziewczyny że się nie odnosę do postów ale mam doła a nie chce was sobą nakręcać.
Ech Susana...
U Ciebie jest super! Po co sie dolujesz?
Ostatnio mialas pecha. Teraz masz wlewy steryd i wiecej heparyny.
Jest i bedzie dobrze:)

Strawbelko to kup sobie takie male, przeciez tymi dla konia nie bedziesz sie kuc. Jak znajde jakie byly moje to ci napisze. A prubuj pukac palcami w strzykawke do skutku, pecherzyk powinien wyjsc do gory

susana ty masz dzis bete miec? twoja beta ostania byla na blizniaki normlanie:)mnie tak na blizniakach nie rosla bedzie dobrze!

Strawbelko to kup sobie takie male, przeciez tymi dla konia nie bedziesz sie kuc. Jak znajde jakie byly moje to ci napisze. A prubuj pukac palcami w strzykawke do skutku, pecherzyk powinien wyjsc do gory
Nafoczka te strzykawki od cetrotide sa jakies dziwne, ja nimi nie potrafie bo tam zawsze sie pecherze gdzies zrobia na samym szczycie i nawet jak nabiore powietrza i popukam to nie chce sie te pechole zlikwidowac.
Ze zwyklymi strzykawkami nie mam problemu, bo wszystko widac i plyn sie ladnie rozlewa ze pecholi nie ma, z tamtymi to sie tylko namecze i nie potrafie...
Dokupie sobie mniejsze igly i bede zwyklymi brac strzykawkami a nie tymi od leku.

Witajcie Dziewczyny
smile.gif

.
Probowalam przerobic caly watek ale przy takim tempie musialam pojsc troche na skroty, zeby moc do Was wreszcie dolaczyc. Staramy sie o dzidziusia od stycznia 2015, w tym czasie dwie ciaze na naturalnym cyklu i 2 poronienia,z zabiegiem włącznie.Badanie 2 zarodka prawidlowe.Obecnie dochodze do siebie po laparoskopii - usuniecie cysty., jajowody drozne.Badania, ktore wyszly zle:mthfr A1298c homozygota; homocysteina - ostatnia 9,3; kwas foliowy 30; Ana 2 graniczne, prolaktyna po obciazeniu, niewydolnosc cialka zoltego,krew w moczu.Inne badania w normie: V leiden, anty Tpo, anty Tg, p/c przeciw kardiolipinie, gen protrombiny, amh (2,7), tsh fsh (5,69) i lh (8), ostatnie tsh 1,29 (tych tarczycowych nie jestem pewna co do prawidlowosci),antykoagulant toczniowy, p/c przeciw plemnikom i antygenom jajnika,wirusologia, wymazy z pochwy,cytomegalia, rozyczka,toxo, ddimery,kiła, magnez, potas,b12, kreatynina, mocznik,PROGESTERON w otstaniej ciazy 27,90.Wizyta u mojego dr dopiero w maju i wizyta w poradni genetycznej koncem maja, dlatego sama probuje ulozyc sobie nowy plan dzialania,glownie na podstawie przeczytanych artykulow oraz Waszych doswiadczen i kolezanek z innego forum..Zaczelam od metylowanej wersji kwasu foliowego 800mcg i wit.B12 2500mcg,dieta bezglutenowa- nierygorystyczna na poczatek,zamowilam tez naturalna b6, selen, D3 w kroplach.Acard zamierzam wdrozyc ale po kosultacji z kardiologiem.Dziewczyny jakie badania koniecznie jeszcze powinnam zrobic? Allo mllr, test cytotyksyczny, typowania KIR, bialko S i bialko C? Jakie suplementy jeszcze potrzebuje?
Duzo sie od Was wszystkich ucze i moze ja tez czasem bede pomocna.Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Nafoczka a ja teraz robilam 0,7 ×30.
Nie wiem czy duza, bo robilam nia wczesniej pregnyl do inseminacji i wydawala mi sie cienka. Dzis jak ja zobaczylam to mowie ze kuzwa dla konia, bo tamte w lekach mam cieniusienkie.

Do góry