reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fondie, a bierze Twój mąż salfazin????? Podobno bardzo pomaga. Mój M brał i równo po 3 miesiącach się udało zajść w ciążę i nie była to ciąża biochemiczna tylko dziś rozpoczęłam 27 tc, w szpitalu niestety. Ale jest dobrze. Ktg prawidłowe. Skurcze minęły, wyniki dobre. Jeszcze 11 tyg i ciąża donoszona. A pewnie 13 tyg i CC
S
Dziękujemy za kciuki i pozdrowienia Dziewczyny jesteście Kochane
Susana, A Ty powtarzasz jeszcze betę czy juz nie?
S
Dziękujemy za kciuki i pozdrowienia Dziewczyny jesteście Kochane
Susana, A Ty powtarzasz jeszcze betę czy juz nie?
Doris jak sie czujesz,lepiej?
Trzymam za Was i Nafoczke kciuki :-*
Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
Trzymam za Was i Nafoczke kciuki :-*
Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
Doris praktycznie od 2012 roku przed ciążą donoszona zaczął suplementowac sie nim, potem przerwami do dziś. ..a przed ostania ciąża bliźniacze brał proxed plus na zmianę z salfazinem nie zlecił nam tego androlog bo wyniki nasienia niby ok ale sama go suplementowalam ..androlog wspomniał tylko, że jeśli wina po stronie męża to trzeba chromatyne zrobić bo zwykły wynik NIASIENIA w sensie badanie ogólne nie ma nic wspólnego z chromatyna, nasienie może być super a chromatyna do dupy ..nie zdążyliśmy zrobić chromatyna bo byłam w ciazy juz. A dziś zaczęłam się zastanawiać malina nie zlecił chromatyny ale coś mówił ze nie jest znowu tak super z nasieniem a my mówimy ze androlog mówił ze ok a on mówi ze trochę nie bardzo ale jak zachodzeniem wciąże to nie może być tak źle ...tylko nie wspomniałam o chromatyne właśnie. .ale czemu dziciatko miałabym zdrowe jakby chromatyne byłaby aż taką zła ze 5 ciąż poronila hmmm moja lista pytan do maliny się zwiększa a do androloga nie dostaliśmy skierowania sama męża zapisałam
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień dobry
Ja juz nie śpię od 6, temperatura, ciśnienie, leki, tętno Małego (w nocy co 2h). Wszystkie dolegliwosci minęły wiec mam nadzieję, że dzisiaj wyjdę do domu.
Buziaki dla Was
Ja juz nie śpię od 6, temperatura, ciśnienie, leki, tętno Małego (w nocy co 2h). Wszystkie dolegliwosci minęły wiec mam nadzieję, że dzisiaj wyjdę do domu.
Buziaki dla Was
motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja dziś byłam na pobraniu krwi prolaktyne i progesteron fakt to jest 23 dzień cyklu a wyniki jutro będą
Co u was się dzieje ?
Co u was się dzieje ?
G
Gość
Gość
Ja wlasnie ide na pobranie.Hej dziewczyny ja dziś byłam na pobraniu krwi prolaktyne i progesteron fakt to jest 23 dzień cyklu a wyniki jutro będą
Co u was się dzieje ?
Musze zrobic tarczyce bo mi ostatnio po 2 tyg brania encortonu skoczyla z 0,7 na 2
Beatka
A czemu pytasz? :-) ;-) o kariotypy w ciazy?
Bo zastanawiam się czy będzie robić problemy jak jej powiem ,że jestem a nie jestem i czy to może sfałszować wyniki?
Nafoczka smutne to faktycznie ,że tak ważna osoba jak mama nie była na urodzinkach . Współczuję. Już niedługo.
Doris dobrze ,że jest ok.
Asia 669 czasem trzeba się postresować po chwili zapomnienia
reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny w diagnostyce do konca kwietnia cena badania za wit D, 35zl.
Chyba w kazdej diagnostyce tak bedzie.
Chyba w kazdej diagnostyce tak bedzie.
Podziel się: