reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam sie dziewczyny. Slonko pieknie swieci, rano wizyta u dentysty, teraz kawka i do pracy :) jak skoncze to bedzie wireczor i dzien z glowy :)

reklama
Fondie M.robil w parensie, ceny dokladnie nie pamietam ale wiem ze sie burzyl ze "drogi ten sex" :-D
Teraz tez mu tylko "e-papieros" zostaje :-D

a wasza grzeczna Nafoczka nic nie wyhodowala wiec wizyta dzis z umiarkowanie dobrym nastawieniem (bo tylko mocz byl zly)

Jak robilam ostatnio w diagnostyce to od 30w gore jest dobra. Ja mam teraz 38,31 i lekarz mi mowil ze bardzo dobra. Sadze ze 34 to super wartosc.

Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
Niby jest napisane ze optymalna 30-50 ale internista jeszcze przed wynikami mówiła żeby suplementowac vit D więc jakieś krople biorę bo kiedyś obilo mi się ze powinno do ciąży ok 50 byc...ja ferrytyne mam 27 przy normach 13-150....A b12 402 przy normach 197-771
Fondie M.robil w parensie, ceny dokladnie nie pamietam ale wiem ze sie burzyl ze "drogi ten sex" :-D
Teraz tez mu tylko "e-papieros" zostaje :-D

a wasza grzeczna Nafoczka nic nie wyhodowala wiec wizyta dzis z umiarkowanie dobrym nastawieniem (bo tylko mocz byl zly)

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Martyska ty pytalas o krzywe to
gluko mialam 80, pi 1h 107 po 2h 99
induline po diecie 5 (bylo15) po 1h 80 po2h 42
D z 12 mialam 50,59
zelazo zawsze powyzej normy, ost. 214, chce teraz powtorzyc

reklama
Do góry