reklama
Martyska30
Fanka BB :)
Apropo vit D to jaka powinna być prawidłowa wartość? Robiłam ostatnio i wyszło 34.Dziewczyny w diagnostyce do konca kwietnia cena badania za wit D, 35zl.
Chyba w kazdej diagnostyce tak bedzie.
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
kochana ale gdzie w Krakowie moge je zrobic?Fondie, pierwsze robilismy takie podstawowe badanie za 140zl a po wynikach Przyb. kazal zrobic hromatyne (400).
Caluje Was mocno :-*
Fondie M.robil w parensie, ceny dokladnie nie pamietam ale wiem ze sie burzyl ze "drogi ten sex"
Teraz tez mu tylko "e-papieros" zostaje
a wasza grzeczna Nafoczka nic nie wyhodowala wiec wizyta dzis z umiarkowanie dobrym nastawieniem (bo tylko mocz byl zly)
a wasza grzeczna Nafoczka nic nie wyhodowala wiec wizyta dzis z umiarkowanie dobrym nastawieniem (bo tylko mocz byl zly)
Jak robilam ostatnio w diagnostyce to od 30w gore jest dobra. Ja mam teraz 38,31 i lekarz mi mowil ze bardzo dobra. Sadze ze 34 to super wartosc.Apropo vit D to jaka powinna być prawidłowa wartość? Robiłam ostatnio i wyszło 34.
Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Ja mam 56Jak robilam ostatnio w diagnostyce to od 30w gore jest dobra. Ja mam teraz 38,31 i lekarz mi mowil ze bardzo dobra. Sadze ze 34 to super wartosc.
Ale zelazo mam 50,6, gdzie norma jest od 50
Martyska30
Niby jest napisane ze optymalna 30-50 ale internista jeszcze przed wynikami mówiła żeby suplementowac vit D więc jakieś krople biorę bo kiedyś obilo mi się ze powinno do ciąży ok 50 byc...ja ferrytyne mam 27 przy normach 13-150....A b12 402 przy normach 197-771Jak robilam ostatnio w diagnostyce to od 30w gore jest dobra. Ja mam teraz 38,31 i lekarz mi mowil ze bardzo dobra. Sadze ze 34 to super wartosc.
Fondie M.robil w parensie, ceny dokladnie nie pamietam ale wiem ze sie burzyl ze "drogi ten sex"
Martyska30
Za to cynk mam 128 a normy do 120...nie suplementuje A taki wysoki....może to od orzechów bo ostatnio jem codziennie mix orzechów. ..
reklama
G
Gość
Gość
Nafoczka a skad Ty takie piekne zelazo masz???Martyska ty pytalas o krzywe to
gluko mialam 80, pi 1h 107 po 2h 99
induline po diecie 5 (bylo15) po 1h 80 po2h 42
D z 12 mialam 50,59
zelazo zawsze powyzej normy, ost. 214, chce teraz powtorzyc
Suplementujesz czy z zywnosci?