reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam sie dziewczyny. Slonko pieknie swieci, rano wizyta u dentysty, teraz kawka i do pracy :) jak skoncze to bedzie wireczor i dzien z glowy :)

reklama
Fondie M.robil w parensie, ceny dokladnie nie pamietam ale wiem ze sie burzyl ze "drogi ten sex" :-D
Teraz tez mu tylko "e-papieros" zostaje :-D

a wasza grzeczna Nafoczka nic nie wyhodowala wiec wizyta dzis z umiarkowanie dobrym nastawieniem (bo tylko mocz byl zly)

Jak robilam ostatnio w diagnostyce to od 30w gore jest dobra. Ja mam teraz 38,31 i lekarz mi mowil ze bardzo dobra. Sadze ze 34 to super wartosc.

Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
Niby jest napisane ze optymalna 30-50 ale internista jeszcze przed wynikami mówiła żeby suplementowac vit D więc jakieś krople biorę bo kiedyś obilo mi się ze powinno do ciąży ok 50 byc...ja ferrytyne mam 27 przy normach 13-150....A b12 402 przy normach 197-771
Fondie M.robil w parensie, ceny dokladnie nie pamietam ale wiem ze sie burzyl ze "drogi ten sex" :-D
Teraz tez mu tylko "e-papieros" zostaje :-D

a wasza grzeczna Nafoczka nic nie wyhodowala wiec wizyta dzis z umiarkowanie dobrym nastawieniem (bo tylko mocz byl zly)

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Martyska ty pytalas o krzywe to
gluko mialam 80, pi 1h 107 po 2h 99
induline po diecie 5 (bylo15) po 1h 80 po2h 42
D z 12 mialam 50,59
zelazo zawsze powyzej normy, ost. 214, chce teraz powtorzyc

reklama
Do góry