reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja odpoczywam na oddziale. Rozbolal mnie brzuch ale jak zobaczyłam mikro plamienie różowe na wkladce to od razu na IP. Oczywiście w szpitalu zero śladów plamienia. Zrobili mi ktg, był bardzo młody gin i powiedział ze zapis średni. Położna spojrzała jak wyszedł i powiedziała ze zapis jest super no.alr ona nie będzie podważać jego słów bo lekarz ma zawsze rację. On wrócił i powiedział ze zostaje na obserwację. Miałam mieć kolejne ktg ale położna mówi ze starszy gin nie zlecił. Usg i szyjka podobno prawidłowe

reklama
Ja odpoczywam na oddziale. Rozbolal mnie brzuch ale jak zobaczyłam mikro plamienie różowe na wkladce to od razu na IP. Oczywiście w szpitalu zero śladów plamienia. Zrobili mi ktg, był bardzo młody gin i powiedział ze zapis średni. Położna spojrzała jak wyszedł i powiedziała ze zapis jest super no.alr ona nie będzie podważać jego słów bo lekarz ma zawsze rację. On wrócił i powiedział ze zostaje na obserwację. Miałam mieć kolejne ktg ale położna mówi ze starszy gin nie zlecił. Usg i szyjka podobno prawidłowe
Trzymaj się dzielnie. Na pewno będzie wszystko dobrze!

Nafoczka jejku!! Leż spokojnie może to przez te smiechy,hihy wieczorno seansowe? Oglądałam dziś powtórkę śmieszne i to bardzo :D Zawsze się o Ciebie modlę tzn o bezpieczeństwo malucha.

Doris spacerki może już Ci tak nie służą więc plisss oszczędzajcie się troche. Bez obrazy ,ale po takich przejściach itp musicie!!

Esperanza Boże jaka ona jest śliczna :D. Dziękuje za zdjęcie jeszcze wróce kilka stron na nią popatrzeć . Cuudowna też chcę ;) jak nie zrobię sobie to zamawiam u Ciebie ;)

Ja jutro jadę na kariotyp . Ktoś miał go robiony w ciąży?

Susana mnie boli w boku, juz prawie nie czuje choc troszke jeszcze. To nie sa chyba skurcze bo boli mnie caly czas bez natezen. Moze mlody sie jakos tam wbil. Wciaz obserwuje co dalej

reklama
Doris to pewnie przez te nerwy z tesciowa teraz wychodza takie klopoty:(
Trzymam kciuki, bedzie dobrze, oszczedzaj sie i unikaj tej jedzy!!!
Bierz przyklad z Nafoczki i polez sobie;)
Nafoczka kciuki zacisniete:) ale moze to tez falszywy alarm, moze to gdzies jelita, bo mnie czasami tez cos kluje w boko jak kolka. Tez tak masz czy to inne bole, bo wiesz ja to sie nie znam, bo takiego duzego dzidziusia nigdy w brzuszku nie mialam;)

Do góry