reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny w ten piękny słoneczny dzień :biggrin2:

Witam w niedzielny poranek,
dziewczyny, chcę Wam powiedzieć, że cudowną rzeczą jest to, że znajomość z forum, można przenieść do świata "rzeczywistego" i doświadczać nie tylko otuchy ale realnej pomocy od osoby tutaj zapoznanej.

Zgadzam się w 100%. Poznałam 3 dziewczyny z innego forum i są super, przynajmniej można pogadać o naszych dolegliwościach ofen. W sobotę się widzimy, nie mogę się doczekać :biggrin2:

Jesteeeem :)
Otóż kropek liczba 1! piękny maleńki cud 6,6 mm z szybko bijącym sercem 129 uderzeń :D termin na 25.11

Super, gratulacje :tak:

Doris, nafoczka - nieustająco trzymam kciuki na Wasze maluszki

susana - gratuluję pięknej betki i zdolnego synka

ovli22 - @ w końcu przyszła, super :-D

Aga707, kinga_86 - dzięki za informacje w sprawie szczepień. Zastanawiam się czy się na nie zdecydować i zdecydowałam się. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam

plastulinka - trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia

Martyska - witaj na forum

reklama
Martyska ty pytalas o krzywe to
gluko mialam 80, pi 1h 107 po 2h 99
induline po diecie 5 (bylo15) po 1h 80 po2h 42
D z 12 mialam 50,59
zelazo zawsze powyzej normy, ost. 214, chce teraz powtorzyc
To Ja mialam jak dobrze pamiętam na czczo glukoza 92 a po 2 godzinach 96 a insulina na czczo 14 a po 2 godzinach 48

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Doris - witaj, cieszę się, że z maluszkiem wszystko ok :biggrin2:

Avita -
ok, będę wdzięczna. Muszę zmienić login, tzn. wywalić te serduszko, ponieważ nie mogę się zalogować przez te serduszko na smartphonie :no:

Martyska to IO nie zdiagnozujesz bo nie masz trzech pomiaro a sama insulina na czczo na pewno za wysoka, ja bym wprowadzila diete

Strawbelka zelazo no wlasnie nie wiadomo skad, nie suplementowalam wtedy, teraz mam sladowe ilosci w femibionie wiec chce sprawdzic. Przed ciaza 4razy robilam i albi na gornej granicy albo ciut ponad. Sama nie wiem czy to dobrze, wujek google mowi ze nie a lekarze nie bardzo wiedza czemu jak pytalam
Doris super ze wszystko dobrze
Ja juz wypachniona odliczam czas ;-)

reklama
Strawbelka - mnie też się podoba, ale nie mogę się przez nie zalogować na smartphonie :sad:

Mam dziś zły dzień, chce mi się płakać, nie nawiedzę tego mojego pie....go organizmu. Jak tu walczyć jak on sobie jaja za mnie robi :no::no::no:

Do góry