reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka, moja Mama i moja przyjaciółka powiedziały to.samo . A dziś jak ona zadzwoniła do mojego M to on pyta kto dzwoni, bo siedział na tapczanie, a ja przy stole gdzie leżał telefon i mu powiedziałam ze nie skomentuje kto.dzwoni bo musiałabym bardzo nieładnie powiedzieć .

reklama
Fonfie no widzialam rozne rzeczy, np patrze sie na drzwi a tamcw kolo chodzi jakis wielki pajak jak tarantula, przecieram oczy bo mysle ze mi sie to sni, ale dalej widze jak on chodzi i najlepsze to ze ja boje sie pajakow, a w tego sie tak wpatrywalam jakbym byla zachipnotyzowana, ciagnelo Cie do tego, ciezko to wyjasnic, ale tak jak w bajkach dzieci za czyms ida tak Ty bys za tym poszla. Duzo bylo jeszcze dziwniejszych rzeczy.
Jak mu powiedzialam o tym pajaku to sie tylko usmiechnal i powiedzial ze kiedys mi wiecej pokaze.
To bylo strasznie dawno temu.
Ja miałam takie halucynacje po ostatnim poronieniu :( coś mi się z głową wtedy działo, ale wizyta u psychologa pomogła :) u mnie to nawet sęki w deskach poruszały się na boki, straszne to było [emoji19]
Byłyście ciekawe fryzurki naszej Kudłatej Księżniczki, więc pokazuję :) Dziś miałyśmy sesje i zdjęć jeszcze nie ma, ale na szybko cyknęłam telefonem. Buziaki!
Ojej jaka śliczna Księżniczka [emoji7]
Dziekuję że pytasz . Dobrze się czuję
Po takiej porcji ciasta to nawet superZobacz załącznik 753319I chciałam nadmienić że całe ciasto od początku do końca zrobił mój 11- letni syn .
Suska zdolnego masz syncia :)

Doris, Nafoczka trzymam kciuki za Was i Maleństwa [emoji110] [emoji110]

Teczowa
B-) super, hiper&&&&&&&&&

Doris, Nafoczko
Nasze ciezarowki zdrowka! Odpoczywajcie duzo :-)!

Beatka
A czemu pytasz? :-) ;-) o kariotypy w ciazy? :p

Suska
Mniam mniam. Zdolniacha z Twojego 11latka ;-)

Dobrej nocy wszystkim :-*

Teczowa super, 1/3 sukcesu za toba!!!!

Fondie, tak moj M. badal w Krakowie bo nie wszedzie zrobisz

dziekujemy za wsparcie!!!!!!
bolalo tak ze3-4 godz. oszalec mozn :-(
poczytalam o tym w necie i prysznic przyniosl najlepsze ukojenie. Oby jutro byl posiew to i jutro bedzie wizyta.
Bylo mi smutno, Karol mial 5urodziny a mamy przy nim nie bylo. Tata wszystko ogarnal. no i wypadl pierwszy mleczak ehh Ide spac, noc zawsze przynosi ukojenie

Dziewczyny, wczoraj poszliśmy na żywioł, bo 8.04 mam dostać @ i byłam pewna, że już dawno po owu. Teraz ogarnia mnie mega strach, bo w ostatnim cyklu owu miałam w poniedziałek a @ w piątek i się boję. Niby witaminy biorę, metformax mam, Clexane narazie 1 opakowanie, ale się boję. Z drugiej strony czułam, że było już po owu, ale jest niepewność i strach :-(

poczytalam o tym w necie i prysznic przyniosl najlepsze ukojenie. Oby jutro byl posiew to i jutro bedzie wizyta.
Bylo mi smutno, Karol mial 5urodziny a mamy przy nim nie bylo. Tata wszystko ogarnal. no i wypadl pierwszy mleczak ehh Ide spac, noc zawsze przynosi ukojenie
Nafoczka jeszcze troszke musisz wytrwac.
Karolek napewno wie ze mamusia musi duzo odpoczywac zeby jego braciszek byl zdrowy:)
Juz niedlugo bedziesz tulic swoje malenstwo:)

reklama

Nafoczka, cieszę się, że już wszystko ok. Po jutrzejszej wizycie będziesz spokojniejsza:-)

Do góry