reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

My po spacerku. Lumia ok to tak- robiłam w 3 dc-estradiol-67,27 pg/ml (12-233) , FSH 6,18 U/I (3,5-12,5) LH-3,33 mlU/ml, (2,4 12,6) progesteron 0,43 ng/ml (0,2-1,5) PRL 157,4 (102-496) TSH-0,904. W ostatnim cyklu 5dpo prl miałam 573!!, dostałam bromergon,ale nie biorę ,bo muszę sprawdzić ten cały cykl jeszcze. Teraz zrobię 7- dpo .Napisz jakie Ty masz i co o moich myślisz? Susana robisz jutro betę?

reklama
My po spacerku. Lumia ok to tak- robiłam w 3 dc-estradiol-67,27 pg/ml (12-233) , FSH 6,18 U/I (3,5-12,5) LH-3,33 mlU/ml, (2,4 12,6) progesteron 0,43 ng/ml (0,2-1,5) PRL 157,4 (102-496) TSH-0,904. W ostatnim cyklu 5dpo prl miałam 573!!, dostałam bromergon,ale nie biorę ,bo muszę sprawdzić ten cały cykl jeszcze. Teraz zrobię 7- dpo .Napisz jakie Ty masz i co o moich myślisz? Susana robisz jutro betę?

Lamia
Nie wiem jak misię dzień ułoży .Zrobie jutro albo we wtorek.
Tęczowa
Co ty masz 500 km od tego lekarza ?
Nic nie piszesz?:unsure:

susana, zdolny ten Twój syn :)

Ja dzisiaj upiekłam trzy ciacha, bo mam w kwietniu urodziny i musze przynieść ciacho do pracy z tej okazji - taka tradycja. Umordowana jestem, ale chociaż głowa zajęta.

dziewczyny Doris z IP zostsla na oddziale bo bolal ja brzuch i lekarz kazal zostac
Prosi o modlitwe i kciuki

PS ja tez wzielam podwujna nospe i magnez i czekam czy jechac.. prosze o to samo dla siebie!

dziewczyny Doris z IP zostsla na oddziale bo bolal ja brzuch i lekarz kazal zostac
Prosi o modlitwe i kciuki

PS ja tez wzielam podwujna nospe i magnez i czekam czy jechac.. prosze o to samo dla siebie!
Nafoczka
A dzisiaj ją tak rozbolało ????
Co tobie się dzieje ?
Może się zdenerwowałaś?
Czy bardzo cię boli .?

Doris ,Nafoczka - kciuki mocno zaciśnięte ,modlitwa też będzie. Myślcie pozytywnie ,wiem że się stresujecie ,ale już tak daleko zaszłyście -Będzie dobrze.

Susana, Ovli dziękuję.

Doris, Nafoczka zaciskam piąsteczki i serducho.

Jestem rozjechana i na razie nie wiem co zrobię ani do kogo pójdę. Mnie meczy endo i to coraz bardziej. Pogoda piękna, ale moja psyche pada. Trzymajcie się ciepło dziewczyny

reklama
Do góry