Sorki ale musiałam zmienić z powodów prywatnych !!! Obiecuje że to już ostatni raz !!!!Iwona jeszcze raz zmienisz obraz i wsiadam w samolot!! Wzrokowcem jestem i potem zapomnę ,że Ty to Ty
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki ale musiałam zmienić z powodów prywatnych !!! Obiecuje że to już ostatni raz !!!!Iwona jeszcze raz zmienisz obraz i wsiadam w samolot!! Wzrokowcem jestem i potem zapomnę ,że Ty to Ty
Dziękuję, Arda. Każda z nas jest coraz bliżej :-) A Ty jutro testujesz? Mocno trzymam kciuki!Asia, coraz blizej polykasz leki i niedlugo beda piekne wyniki
Esperanza gratuluję! Mam nadzieję, że teraz już będzie z górki i trochę zazdroszczę, że mała już na zewnątrz
Nafoczka - tak teraz moja kolej Niestety mała nie spieszy się z wyjściem, a już by spokojnie mogła bo ciąża donoszona. Do tej pory nie miałam ani pół skurczu, brzuch nie twardnieje a szyjka trzyma i jest zamknięta. Lekarze zakładali, że jak zdejmą pessar od razu urodzę, no a pessar zdjęty tydzień temu i nic na to nie wskazuje. U Ciebie problemy z szyjką, twardniejącym brzuchem i taka to sprawiedliwość... .
No więc czekam, a strach ostatnio znowu jakiś większy, jak na poczatku ciąży więc czas wlecze się potwornie.
Dziewczyny widzę, że teraz dużo z Was chodzi do Maliny i ma dużo wątpliwości. Sama pamiętam jak je miałam i ile to było stresu. Ostatecznie zaufałam i była to najlepsza decyzja ostatnich trzech lat, mam nadzieję, że u Was też tak będzie.