reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, przede mną jeszcze 13 kw. usg z przepływami i z wynikami jadę 26 kw. do profesor. Zobaczymy jaki ma pomysł :-)W międzyczasie idę na wizytę do endokrynologa. Starania gdzieś ok. czerwca. A u Ciebie też jeszcze badania? Na jakim etapie?

reklama
Cześć dziewczyny .

Jestem po wlewie .

Dzisiaj bety nie robiłam bo nie miałam jak .Ale robiłam wczoraj rano .
Była 165 .Więc ok .Dzień wcześniej było 110..

Lece się spotkać z Migall bo jest na wlewie z intralipidu u mojej ginki .

Pozdrawiam was mocno .Odezwę się wieczorem .

Liluli Ty też wkrótce startujesz??

Beatka ja to juz w tym cyklu zaczne ale nie wiem jak to bedzie bo cos mi sie w cyklach poprzestawialo jak zawsze ksiazkowo 28 dc to teraz 34 :wściekła/y::angry: i to chyba tlumaczy moj niski poziom progesteronu,ale powtorze za 2 tyg.i sie wyjasni .

A Ty jak kiedy staranka i jakie jeszcze badania Cie czekaja?

Fondie, przede mną jeszcze 13 kw. usg z przepływami i z wynikami jadę 26 kw. do profesor. Zobaczymy jaki ma pomysł :-)W międzyczasie idę na wizytę do endokrynologa. Starania gdzieś ok. czerwca. A u Ciebie też jeszcze badania? Na jakim etapie?
ja 18nastego dopiero bede u malinowskiego wtedy dowiem sie co i jak jakie mam wyniki tyle wiem..potem pewnie seria szczepien co 2 tygodnie trzy dawki allo mrl i do kontroli

ale wlasnie odebrałam wyniki tsh i mam nadczynnosc pieprzony encorton wszystko namieszal;/

Ostatnia edycja:
ja 18nastego dopiero bede u malinowskiego wtedy dowiem sie co i jak jakie mam wyniki tyle wiem..potem pewnie seria szczepien co 2 tygodnie trzy dawki allo mrl i do kontroli

ale wlasnie odebrałam wyniki tsh i mam nadczynnosc pieprzony encorton wszystko namieszal;/
Bos odstawila go z dnia na dzien i to jeszcze przy takiej dawce.

Kochane Dziewuchy, 20.03 przyszła na świat nasza cudna córeczka. Nie mam siły pisać o porodzie, bo były komplikacje, ale kiedyś to zrobię moze komuś sie przyda. Walczymy z zoltaczka i dopiero wczoraj wyszlysmy ze szpitala, więc wciąż nie mieliśmy czasu się sobą nacieszyc, ale codziennie doceniam to ogromne szczeście, które jest nam dane. Zupełnie nowa siła uczuć warta każdego poświęcenia! Szczęścia wszystkim i wielu Cudów na forum życzę z całego serca!! Buziaki!!!

Kochane Dziewuchy, 20.03 przyszła na świat nasza cudna córeczka. Nie mam siły pisać o porodzie, bo były komplikacje, ale kiedyś to zrobię moze komuś sie przyda. Walczymy z zoltaczka i dopiero wczoraj wyszlysmy ze szpitala, więc wciąż nie mieliśmy czasu się sobą nacieszyc, ale codziennie doceniam to ogromne szczeście, które jest nam dane. Zupełnie nowa siła uczuć warta każdego poświęcenia! Szczęścia wszystkim i wielu Cudów na forum
Esperanza duzo zdrowka i duzo pieknych chwil wam zycze:) niech corcia sie zdrowo chowa!:)

reklama
Esperanza! Gratuluję. Tyle przeszłaś żeby mieć przy sobie swoje szczęście!
Wydana trzymam kciuki i nie puszczam przez kolejne 8 miesięcy!
Nafoczko nie mogę uwiezyc ze jesteś już tak daleko. Już niedługo będziesz tulic bobaska
Ja nabieram sił na ostatnią chemioterapię. Bhcg 0,99 więc już norma.

Do góry