czarna_mala
Fanka BB :)
Esperanza gratulacje [emoji8]
Plastulinko trzymam kciuki za Ciebie Kochana [emoji110]
Plastulinko trzymam kciuki za Ciebie Kochana [emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Starania wstrzymane do laparoskopii i usunięcia przegrodyA Ty jak kiedy staranka i jakie jeszcze badania Cie czekaja?
Bardzo dobrze niech zrobią porządek z tym wszytkim i wtedy bedziesz mogła spokojnie się zacząć starać . Ja czekałam rok na zielone światełko , ale ja mieszkam w Londynie i tutaj długo sie czeka na taki zabieg (6 miesięcy ) pożniej 2 miesiące ze spiralą chodziłam zeby zrostów nie było . Czas szybko minoł i teraz zaczynam działać tylko u mnie jak zwykle pod górkę wiec schodów jest duzo do pokonania .Esperanza cieszę się Twoim szczęściem. Jak już troszkę się nacieszysz pliss o fotkę jak się napatrzymy może ruszą te ciąże na forum bo straszny bloker jest
Plastusia super, że już ta beta zeszła do 0. Trzymam kciuki żeby siedziała już w tej skali i nie skakała.Mocno przytulam
Starania wstrzymane do laparoskopii i usunięcia przegrody