Fondie, bea, teoretycznie mam smaki zrobic jutro. Ale czuje, ze to za wczesniej. Wczoraj mialam bole, dzis tez, ale mniejsze, a niby beta sie wydzirela 48h po zagniezdzeniu wiec zanim urosnie do 25... Jesli oczywiscie cokolwiek pozytywnego sie dzieje.
reklama
dziewczyny wlasnie przeczytalam na co sa szczepienia:
•indukcją wytwarzania przeciwciał blokujących,
•indukcją komórkowej aktywności supresorowej, między innymi wzrostem ilości komórek regulatorowych Treg,
• wzrostu wytwarzania czynnika blokującego indukowanego przez progesteron (PIBF),
•obniżenia aktywności komórek NK oraz
• przestrojenia układu immunologicznego kobietyw kierunku czynnościowej przewagi odpowiedzi typu Th2 nad Th1.
czyli tak naprawde i na allo i na nk wiec wlewy z intralipidu odpowiadaja szczepieniem i sa bardziej bezpieczne ale nie koniecznie tak samo skuteczne bo wiadomo po szczepieniach moze zostac rozwalony caly uklad immunologiczny
•indukcją wytwarzania przeciwciał blokujących,
•indukcją komórkowej aktywności supresorowej, między innymi wzrostem ilości komórek regulatorowych Treg,
• wzrostu wytwarzania czynnika blokującego indukowanego przez progesteron (PIBF),
•obniżenia aktywności komórek NK oraz
• przestrojenia układu immunologicznego kobietyw kierunku czynnościowej przewagi odpowiedzi typu Th2 nad Th1.
czyli tak naprawde i na allo i na nk wiec wlewy z intralipidu odpowiadaja szczepieniem i sa bardziej bezpieczne ale nie koniecznie tak samo skuteczne bo wiadomo po szczepieniach moze zostac rozwalony caly uklad immunologiczny
G
Gość
Gość
Arda, Nafoczka, Doris, Susana co bierzecie oslonowo przy encortonie???
Napiszcie mi prosze nazwe.
czarna_mala
Fanka BB :)
Ja nie biorę nic, ale znajoma wczoraj napisała mi że Encorton wypłukuje potas i wapno, więc suplementuje dodatkowoArda, Nafoczka, Doris, Susana co bierzecie oslonowo przy encortonie???
G
Gość
Gość
Strawbelka wczoraj to napisalaJa nie biorę nic, ale znajoma wczoraj napisała mi że Encorton wypłukuje potas i wapno, więc suplementuje dodatkowo
bertha
Ja go wklejałem ale teraz nie dam rady na komórce znaleźć..mam prosbe dziewczyny kiedys ktoras dawala taki artykul co go malinowski napisal wkleicie go jeszcze raz?
czarna_mala
Na innym forum koleżanka farmaceutka napisała to samo więc musi być to prawdąStrawbelka wczoraj to napisala
reklama
Podziel się: