reklama
Martyska dobrze Agnieszka pisze, mam w stopce ale jak piszesz z komorki to mozesz nie widziec, ns kompie bedzie;-) Ja zaczynam 24tc. clexan po owu bralam a steryd caly czas-rano.
Co do tesciawych coz.. moi tak za mna rozmawiali jakbym sama decydowala sie na usuwanie ciaz bo poronienia samoistnego nie miala... nic wiecej nie ma co dodawac....
Co do tesciawych coz.. moi tak za mna rozmawiali jakbym sama decydowala sie na usuwanie ciaz bo poronienia samoistnego nie miala... nic wiecej nie ma co dodawac....
Hej hej. Witam sie z lozeczka, kroploweczka kapie a ja nadrabian, bo duzo sie dzieje
Doris, wspolczuje akcji z tesciowa, co za babsztyl podly!
Ja nie moge zlego slowa na tesciow powiedziec, to juz moi rodzice sie bardziej wtracaja ze zlotymi radami. Tescowa zawsze jakos po mojej stronie pomaga mi temperowac malzona jak fika haha. Leci nam dopiero 4 rok po slubie, ale 10 jestesmy razem takze oby tak dalej
Susana, co w koncu zrobilas? Dr J cos doradzila?
Martyska, witaj!
U mnie 9dpo, cos nadal mnie pobolewa, ale mniej. Czekam na rozwoj wypadkow.
Doris, wspolczuje akcji z tesciowa, co za babsztyl podly!
Ja nie moge zlego slowa na tesciow powiedziec, to juz moi rodzice sie bardziej wtracaja ze zlotymi radami. Tescowa zawsze jakos po mojej stronie pomaga mi temperowac malzona jak fika haha. Leci nam dopiero 4 rok po slubie, ale 10 jestesmy razem takze oby tak dalej
Susana, co w koncu zrobilas? Dr J cos doradzila?
Martyska, witaj!
U mnie 9dpo, cos nadal mnie pobolewa, ale mniej. Czekam na rozwoj wypadkow.
beri123
Fanka BB :)
Nafoczka a jak sie pracuje nad homocysteina? pojecia nie mam....a czuje ze to jakas tajemna wiedzaMartyska witaj! Diamencik i inne nowe dziewczyny rozgoscie sie.
Witam sie i ja!!
Ja wam napisze co wyszlo u mnie.
Otoz tak jak wy mialam cala mase badan-oprocz kariotypow plodu bo sie nie udalo zrobic choc wysylalam. Na clexanie 0,2 i sterydzie 7,5 sie nie udalo.Co mi wyszlo i co poprawilam macie w stopce czyli MTHFR heteroA, IO, wit.D3 i troche nad homocysteina popracowalam ;-) reszta-tysiace badan byly do zaakceptowania.
W obecnej ciazy mam zwiekszone dawki na encorton 10 i clexan 0,4. Dodatkowo bralam prolutex- progesteron w zastrzykach i wzielam na mutacje formy metylowe B6,B9 i B12. Jestem dzieki temu, dzieki dziewczynom z forum i pewnie dzieku Bogu tu gdzie jestem!!!
jeszcze 17 dni i dopiero wizyta u maliny ale to wszystko sie ciagnie chociaz i tak nie moglabym nic przez 3 miesiace robic ..ciekawe co mi wyjdzie mam do niego juz duzooo pytan
na hormony tarczycy trzeba byc na czczo
arda to kiedy ten test?
susana czekamy na bete jak sie czujesz?
strwbelka a zapchane jajowody nie przeszkadzaja w in vitro na pewno?
doris na az taka wredna malpe jak twja tesciowa to nie mam bo bym sie wyprowadzila od razu bo ja mam tesciowa pietro nizej na szczescie widzimy sie jak mamy ochote nawet wejscia mamy osobne wiec nie widze jej non stop ..w sumie jest ok ale czasem ma jakies dziwne teksty jak ostanio ale ogolnie jest pomocna ale twoja wredna krowa strasznie
na hormony tarczycy trzeba byc na czczo
arda to kiedy ten test?
susana czekamy na bete jak sie czujesz?
strwbelka a zapchane jajowody nie przeszkadzaja w in vitro na pewno?
doris na az taka wredna malpe jak twja tesciowa to nie mam bo bym sie wyprowadzila od razu bo ja mam tesciowa pietro nizej na szczescie widzimy sie jak mamy ochote nawet wejscia mamy osobne wiec nie widze jej non stop ..w sumie jest ok ale czasem ma jakies dziwne teksty jak ostanio ale ogolnie jest pomocna ale twoja wredna krowa strasznie
Pytanie troszke z innej beczki ale ważne . Czytałam dzisiaj artykuł o szczepieniach , o skutkach ubocznych ( padaczk , porażenie mózgowe itd ) co wy myślicie o szczepieniach dzieciaczków waszych . Bedziecie chciały szczepić czy nie ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Beri na poprawę homocysteiny bo miałam 9,6 i P. kręcił nosem, z domowych sposobów naj najlepszy jest sok z buraków ćwikłowych- ja dodawałam jablko i marchewke, całkiem znośny i za pewne dodatkowo zdrowy
PS Doris, Agnieszka czy wam też suwaczek się nie przesuwa?
PS Doris, Agnieszka czy wam też suwaczek się nie przesuwa?
Ostatnia edycja:
My wybudowalismy dom marzen,ale pozniej wyszlo niestety tak ze oni zamieszkali obok. Mieli dom ale mieszkali zawsze w bloku. Po naszej przeprowadzce do domku oni szybciutko podjeli decyzje o remoncie tamtego domu i sprzedazy mieszkania. I tak od pol roku mieszkaja obok [emoji35] a ja czuje sie podgladana przez nich na kazdym kroku ile razy nie wyjde na ogrodek czy gdzies jade widze moja tesciowa w oknie [emoji37] mamy duzy kredyt i tez chcialabym wyjechac zagranice ale moj T.ma dobra i niezle platna prace i nie chce sie zgodzic na wyjazd. Ale coraz czesciej rozmawiamy o sprzedazy domu tylko jak sobie pomysle o pownej budowie to mi sie odechciewa wszystkiego [emoji33]Witam Was wszystkie [emoji8]
Ja też w życiu bym się nie zgodziła na mieszkanie z nimi, w sumie wyremontowaliśmy dom, wzięliśmy niezły kredyt i myślę o wyjeździe za granicę, żeby szybko Go spłacić i kupić działkę, a tam wybudować dom swoich marzeń
Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
reklama
ja powiem tak, ja szczepilam dziecko w szpitalu a reszte szczepien zaczynalam wykonywac po roku do tej pory nie ma wszystkich szczepien uwazam, że ma na to czas male dziecko ...my mielismy antybiotyk w wieku miesiaca wiec troszke slabo bylo szczepic. Teraz od wrzesnia pojdzie do przedszkola i musze zaszczepic na wszystkie zalegle obowiazkowe zeby polio np. nie przyplatlo sie chociaz to malo prawdopodobne...ogolnie szczepic trzeba ale niekoniecznie male dzieiatka 6 tygodniowe...ale to moje zdanie nie wiem jak z drugim bym zrobila moze zaszczepie szybciej po 6 miesiacach 1 szczepionke zobacze ale raczej po 6 tygodniach na pewno nie...zreszta nie wiem czy kiedykolwiek bedzie drugie odnosnie szczepien 6w1 ja takich sie balam najbardziej dla dziecka bo dawac 6 wirusow naraz.? hmm ja nie podalam..lekka hipokryzja ze ja nie zaszczepilam jeszcze dzieciatka na wszystko a ma 3 lata a sama ide sie szczepic ale wyjscia nie mam juz chyba zadnegoPytanie troszke z innej beczki ale ważne . Czytałam dzisiaj artykuł o szczepieniach , o skutkach ubocznych ( padaczk , porażenie mózgowe itd ) co wy myślicie o szczepieniach dzieciaczków waszych . Bedziecie chciały szczepić czy nie ?
Podziel się: