reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
asia co u ciebie kiedy mozesz sie starac? jak u jerzakowej?

ale tu dzisiaj cisza pisze sobie sama: Doris a ty gdzie? jak sie czujesz?

Ostatnia edycja:
My wybudowalismy dom marzen,ale pozniej wyszlo niestety tak ze oni zamieszkali obok. Mieli dom ale mieszkali zawsze w bloku. Po naszej przeprowadzce do domku oni szybciutko podjeli decyzje o remoncie tamtego domu i sprzedazy mieszkania. I tak od pol roku mieszkaja obok [emoji35] a ja czuje sie podgladana przez nich na kazdym kroku ile razy nie wyjde na ogrodek czy gdzies jade widze moja tesciowa w oknie [emoji37] mamy duzy kredyt i tez chcialabym wyjechac zagranice ale moj T.ma dobra i niezle platna prace i nie chce sie zgodzic na wyjazd. Ale coraz czesciej rozmawiamy o sprzedazy domu tylko jak sobie pomysle o pownej budowie to mi sie odechciewa wszystkiego [emoji33]

Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
Heh mam to samo. A to pościel źle ułożę na balkonie, a to czemu nie wywiesze prania na sznurkach przed domem tylko na suszarce na balkonie (a dlatego, że białe koszule mojego męża są usrane przez muchy, a na balkonie nie srają tak)...no masakra.

Heh mam to samo. A to pościel źle ułożę na balkonie, a to czemu nie wywiesze prania na sznurkach przed domem tylko na suszarce na balkonie (a dlatego, że białe koszule mojego męża są usrane przez muchy, a na balkonie nie srają tak)...no masakra.
Eh ci tesciowie.. Zamiast sie ciesyc ze syn ma dobrze w nowej rodzinie to tak zycie zatruwaja. Ale poradzimy sobie i z nimi..

Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom

reklama
Do góry