reklama
Bertha robi się na czczo, bo jak bierzesz Euthyrox, który łyka się na czczo to dawka przed badaniem może zafałszować wynik. Ja robię w poniedziałek :-)
czarna_mala
Fanka BB :)
Heh mam to samo. A to pościel źle ułożę na balkonie, a to czemu nie wywiesze prania na sznurkach przed domem tylko na suszarce na balkonie (a dlatego, że białe koszule mojego męża są usrane przez muchy, a na balkonie nie srają tak)...no masakra.My wybudowalismy dom marzen,ale pozniej wyszlo niestety tak ze oni zamieszkali obok. Mieli dom ale mieszkali zawsze w bloku. Po naszej przeprowadzce do domku oni szybciutko podjeli decyzje o remoncie tamtego domu i sprzedazy mieszkania. I tak od pol roku mieszkaja obok [emoji35] a ja czuje sie podgladana przez nich na kazdym kroku ile razy nie wyjde na ogrodek czy gdzies jade widze moja tesciowa w oknie [emoji37] mamy duzy kredyt i tez chcialabym wyjechac zagranice ale moj T.ma dobra i niezle platna prace i nie chce sie zgodzic na wyjazd. Ale coraz czesciej rozmawiamy o sprzedazy domu tylko jak sobie pomysle o pownej budowie to mi sie odechciewa wszystkiego [emoji33]
Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
Eh ci tesciowie.. Zamiast sie ciesyc ze syn ma dobrze w nowej rodzinie to tak zycie zatruwaja. Ale poradzimy sobie i z nimi..Heh mam to samo. A to pościel źle ułożę na balkonie, a to czemu nie wywiesze prania na sznurkach przed domem tylko na suszarce na balkonie (a dlatego, że białe koszule mojego męża są usrane przez muchy, a na balkonie nie srają tak)...no masakra.
czarna_mala
Pani psycholog kazała mi się wyprowadzić dla dobra małżeństwa, a jak nie mam możliwości to zlewać ich, więc zlewamEh ci tesciowie.. Zamiast sie ciesyc ze syn ma dobrze w nowej rodzinie to tak zycie zatruwaja. Ale poradzimy sobie i z nimi..
czarna_mala
Ovli nie wywołujesz @?
Aga707
Ovli polecam prof. Leszka Pawelczyka jest super i nie naciąga na kasę, tylko długo czeka się na pierwsza wizytę. Warto jest czekać potem już wizyty normalnie.dziewczyny znacie jakiegoś dobrego lekarza z Poznania , który się zajmuje niepłodniością
reklama
Podziel się: