reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Jestem, jestem ale musiałam najpierw ogarnąć trochę dom, zrobić zakupy i przeczytać co popisałyście.
Do tematu mojej teściowej nie wracam, nie wiem co zrobię jak będzie miała zamiar tu przyjechać, na razie pewnie nie, bo podejrzewam, że mój M powie jej, że ja wszystko słyszałam.
Nasza Susana dziś na betkę poleciała, na pewno będzie piękna!
Arda, już mogłabyś zatestować, choć ja nigdy raczej nie testowałam w 9 dpo choc podejrzewam, że w tej ciąży na pewno byłaby juz krecha, bo w 12 dpo była mocna a beta w 15 dpo bardzo wysoka.
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt i czekam niecierpliwie na betkę Susanki.

Nafoczka, mi normalnie się przesuwa suwaczek :-)

AgnieszkaP, własnie mi się przypomniało, że pytałaś o płeć - tak mój gin w 13 tc (wg usg był 14 tc) powiedział, że dziewczynka a miesiąc później Małej wyrósł pitolek i jest do tej pory :-)

reklama
czarna-mała narazie nie wywołuje ,bo mam obiawy jak na okres , wiec czekam do Poniedziałku i jak do tego czasu nie przyjdzie to wędruję do lekarza i niech on ogarnie tą sytuację ;)

Ostatnia edycja:
Ja dzis po wizycie u Kurpisza w Poznaniu. Wiec dostałam skierowanie na badania przeciwciał, anty oslonkowe, anty-jajnikowe, anty kardiolipinowe, anty beta2 glikoprotein, ana2, immunofenotyp cd3, cd4, cd8, cd19, CD 16+56 plus rezonans bo prl mi tak skacze, ze od niej mam takie rozchwiane cykle.
Dziewczyny miałyście takie badania? Te CD to wyczytałam ze to na te limfocyty i NK nie?
Jestem turbo zielona :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny która jest na tzw. "zelaznym zestawie" czyli acard, clexan i encorton? Której się udało po wielu niepowodzeniach? Jakie dawki bierzecie? od owulacji te leki czy od dodatniego testu?

Dziewczyny która jest na tzw. "zelaznym zestawie" czyli acard, clexan i encorton? Której się udało po wielu niepowodzeniach? Jakie dawki bierzecie? od owulacji te leki czy od dodatniego testu?
ja mialam dwa razy zestaw sie nie udalo raz encorton 15mg a drugi raz encorton 20 mg clexane 0,8 potem fragmin 7500 mialam jeszcze wiele innych lekow:) niestety mnie sie nie udalo ale ja mialam od pozytywnego testu, bierz koniecznie przed owulka

ja mialam dwa razy zestaw sie nie udalo raz encorton 15mg a drugi raz encorton 20 mg clexane 0,8 potem fragmin 7500 mialam jeszcze wiele innych lekow:) niestety mnie sie nie udalo ale ja mialam od pozytywnego testu, bierz koniecznie przed owulka
a masz cos zdiagnozowane konkretnego? Nie pocieszylas mnie:( bo ja w ten encorton wierzę bardzo:(

reklama
Dziewczyny a wy macie problemy z zajściem w ciąże? Ja zachodzę praktycznie za każdym podejściem, więc teraz musze się zabezpieczać:(... za miesiąc planuje kolejna próbę po pełnej diagnostyce...oby ostatnią...

Ostatnia edycja:
Do góry