reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris co za jędza z tej Twojej teściowej, moja też jest kiepska ale przy Twojej to niewiniątko. Czemu te mamy synów takie są, zamiast się cieszyć, że syn ma rodzinę, że żona jest dobra to szukają dziury w całym. Olej ją a przede wszystkim przy najbliższej okazji powiedz, że słyszałaś co mówiła, zobaczysz jak jej miną zrzednie.

reklama
Witam Was wszystkie [emoji8]
Haha Czarna jestes niesamowita :-)
Ja mam tesciow za plotem ale i tak uwazam ze to za blisko.. Dzisiaj bym w zyciu sie nie zgodzila mieszkac obok!
A ja nie spie i czekam az moj T.z pracy wroci:-)

Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
Ja też w życiu bym się nie zgodziła na mieszkanie z nimi, w sumie wyremontowaliśmy dom, wzięliśmy niezły kredyt i myślę o wyjeździe za granicę, żeby szybko Go spłacić i kupić działkę, a tam wybudować dom swoich marzeń ;)

Martyska witaj! Diamencik i inne nowe dziewczyny rozgoscie sie.
Witam sie i ja!!

Ja wam napisze co wyszlo u mnie.
Otoz tak jak wy mialam cala mase badan-oprocz kariotypow plodu bo sie nie udalo zrobic choc wysylalam. Na clexanie 0,2 i sterydzie 7,5 sie nie udalo.Co mi wyszlo i co poprawilam macie w stopce czyli MTHFR heteroA, IO, wit.D3 i troche nad homocysteina popracowalam ;-) reszta-tysiace badan byly do zaakceptowania.
W obecnej ciazy mam zwiekszone dawki na encorton 10 i clexan 0,4. Dodatkowo bralam prolutex- progesteron w zastrzykach i wzielam na mutacje formy metylowe B6,B9 i B12. Jestem dzieki temu, dzieki dziewczynom z forum i pewnie dzieku Bogu tu gdzie jestem!!!
Sorki ale w stopce nie widzę nic i chciałam zapytać czy N clexanie i encortonie Ci się udało? Podobno encorton czyni cuda i muszę w to wierzyć...za miesiąc robię kolejne podejście.. ja clexan już od owulacji mam brać a encorton jeszcze nie wiem...A Ty jak bralas?

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Martyska zobacz w sygnaturkę nafroczki, wyswietla sie w którym tyg. ciaży jest.
Jeśli chodzi o encorton to ja brałam od 9 dnia cyklu "starajacego"

ImageUploadedByForum BabyBoom1459490252.572860.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459490252.572860.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459490252.572860.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 288
reklama
Do góry