reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Motylek, czekanie na wyniki to zawsze nieprzyjemna sprawa, ale na pewno bedzie ok. Powodzenia w szukaniu pracy :)

Susana, :) nie, nie, nie :p

reklama
susana hej u mnie nic ciekawego się nie dzieje obecnie szukam pracy nie myślę tak o ciąży czekam za wynikiem cytologii niby do 2 tygodni się czeka jak jest wszystko ok martwię się bo ja byłam po porodzie 1 dziecka martwego i 3 miesiące po zrobiłam cytologie w sierpniu i wyszła mi mała narzeka a lekarz ginekolog mi jej nie leczył potem zaszłam 2 ta ciążę co 9lutego 2016 roku przestało bic samoistnie serduszko :(
Ogólnie z mężem staramy się o dziecko ale nie naciskamy na to...☺ a co u CB ?
Życzę wam miłego ciepłego dnia bo u mnie ponuro i chłodno :(
U mnie słońce od rana .
Ide dziś do gina nr 2 na 13.30
Pozdrawiam

Motylek, czekanie na wyniki to zawsze nieprzyjemna sprawa, ale na pewno bedzie ok. Powodzenia w szukaniu pracy :)

Susana, :) nie, nie, nie :p
Arda
Witaj .Badać to mnie dzisiaj chyba jeszcze nie będzie ?
Clexane mi musi przepisać :sorry2::sorry2:
Martwią mnie moje cyce .Dwa flaczki

Susana, badac nie bedzie, bo chyba nie ma sensu na razie, ale recepty wypisze, moze uspokoi troszke, ze cyce bolec nie musza ;) nastaw sie na psychoterapie :)

Susana, jestes Kochana! Teścior piękny, kreska coraz tłuściejsza!!!!!
To teraz ja dla Ciebie Susana grudniowa Mamusiu, i w ogóle dla Wszystkich starających się Strawbelka, Arda, Fondie, Lamia, Lumia, Lumia1212, Bea25ta, Bertha, Liluli, Asia669, Lila, Motylek, Migall, Czarna Mala, Destino, Beri, i RESZTA walczących
to dla was Kochane i życzę Wam z całego serca abyście jeszcze w tym roku mogły wstawić taką fotkę tutaj na nasze forum
Zobacz załącznik 752590

Agnieszka, Nafoczka, Tęczowa, wstawiajcie fotki na szczęście dla naszych wspaniałych staraczek!
Doris -kochana jesteś!!! Śliczne foteczki!!

Susana- myśl POZYTYWNIE będzie dobrze!! innej opcji nie ma!!! Arda- kup farcel i Ci odpuścimy (i robisz 10 dpo) jeśli nam wychodzi to Tobie też wyjdzie!! Strawbelka- jak tam? Mi dziś przylazła jak w zegarku!! I teraz wiem, że nie zaszłam albo przez endometrium albo prolaktynę! W tym cyklu robię badania ,piję winko ,a jak się nie uda to w następnym cyklu biorę bronka!! Ten cykl chcę przeczekać, bo boję się bronka (skutki uboczne) ale jak nie będę miała wyjścia to wezmę :realmad:

Lilia
A ty miałaś intralipid???

Tak miałam. NK 12/2014 19%, po 10 miesiącach encortonu i 10 intralipidów NK 23%. W pewnym czasie miałam wlewy co 3 tygodnie i to było chyba za często.

Susana, nie wiem czy to dobry pomysl :p bedzie placz!

Będzie płacz, ale z radości!! :laugh2:

bea - kciukam

susana - powodzenia na wizycie

Strawbelka - szykuj pierwszy zastrzyk :yes:

reklama
Tak miałam. NK 12/2014 19%, po 10 miesiącach encortonu i 10 intralipidów NK 23%. W pewnym czasie miałam wlewy co 3 tygodnie i to było chyba za często.

Będzie płacz, ale z radości!! :laugh2:

bea - kciukam

susana - powodzenia na wizycie

Strawbelka - szykuj pierwszy zastrzyk :yes:

Witajcie dziewczynki

Odebrałam nowe wyniki zlecone przez Dubra:-) Wyszły mi ANA2 w mianie 1:640 o typie ziarnistym. Czy wiecie może co to oznacza dla Dubra? Czy któraś z Was ma takie ANA?

Miłego dnia życzę:-)

Do góry