reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tak, mam 28 dni. To potencjalnie odstawię dobie dzien wczesniej zeby nie przedłużyć cyklu.
Ale tez mam nadzieje :)
Dzięki

Dzięki Arda, zadzwonię sobie do Diagnostyki!

Tylko najpierw test !!!!!!!!
A zresztą jak się odstawi a będzie ciąża to @ też nie przyjdzie.

reklama
Strawbelka
Dzisiaj była u mnie znajoma która toczy mi te wlewy .
Byłam pewna że mi jutro będzie mogła podać a ona że ma kontrol z ISO w pracy jutro i pojutrze całe dnie .
Więc powiem wam że odetchnęłam z ulgą bo przełożyłyśmy na piątek .
Do tego czsu może jeszcze z kimś pogadam na ten temat .
Tylko z kim.....??????:sad::sad:
Może Ty albo Arda podpytacie swoich ginów jakimś smsem???
Susana a ta lekarka nie moze jakiegos gina zapytac co sie na tym zna? Ja juz napisalam co mi moj gin mowil.
Ale wiesz co...kiedys jak bylam na wlewie to byla jedna kobieta ktorej dawali podwojna dawke wlewu, bo slyszalam jak jedna polozna mowila do drugiej.
Ale nie wiem dlaczego i czy miala jakies konkretne wskazania.
Teraz to Ci juz calkiem zrobilam metlik w glowie:(

Doris
Ty jesteś na wielu wątkach .
Może byś mogła podpytać tam dziewczyny czy powtórzyć ten wlew czy nie ???Może tam jest więcej takich bo tu to my z Ardzią i Strawką to bardziej po omacku .

susana, ja nr komórkowego nie mam. Mogę posłać maila, ale czuję, że się nie wypowie, bo nie jest Twoim lekarzem prowadzącym :/ Ale spróbowac można. Pisać?

Strawbelka, uuuu, będzie się działo!!

susana, ja nr komórkowego nie mam. Mogę posłać maila, ale czuję, że się nie wypowie, bo nie jest Twoim lekarzem prowadzącym :/ Ale spróbowac można. Pisać?

Strawbelka, uuuu, będzie się działo!!
Arda jak możesz to napisz .proszę .
Powiedz że moja ginka dopiero zaczyna z tymi wlewami i tak do końca się jeszcze nie zna .A wlew brałam 15 marca .Dziś 27 dc .Może ci odpisze

Ok, dam znać, ale nie spodziewaj się odpowiedzi wcześniej już jutro :) A nóż coś odpisze konkretnego. Ile miałaś tych wlewów do tej pory? Jeden tego 15.03? Czy wcześniej też?

reklama
No spróbuję, najwyżej powie, że nie odpowie. Moja miejscowa ginka pewnie by coś doradziła, bo ma dobre serducho, ale za to nie ma bladego pojęcia o wlewach niestety :/

Do góry