reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris
Ja tamten wlew jak brałam pierwszy to już musiało być żle bo przed wlewem było usg i nic nie było widać a pęcherzyk powinien już wtedy być .
Chodzi mi czy nie za wcześnie na ten wlew bo moja ginka nie ma doświadczenia we wlewach .
Sama mówi tak o sobie

Wiesz, może ta ginka wychodzi z założenia, że w tym wlewie nie ma nic co mogłoby zaszkodzić a zawsze może pomóc.
...jak sie obawiasz to dla wlasnego spokoju połowę tylko weź....albo jeszcze z ną pogadaj, że nie słyszałaś, aby ktos co 2 tygodnie wlewy brał. Może jakoś to wytlumaczy.

Doris
Ja tamten wlew jak brałam pierwszy to już musiało być żle bo przed wlewem było usg i nic nie było widać a pęcherzyk powinien już wtedy być .
Chodzi mi czy nie za wcześnie na ten wlew bo moja ginka nie ma doświadczenia we wlewach .
Sama mówi tak o sobie
Mi gin mowi ze czeste wlewy nie sa dobre, ze lepiej go wziasc pozniej niz wczesniej jak nie mozna w terminie.
Susana ja bym brala co 4 tyg. bo takie sa zalecenia. Ewentualnie mozesz ze 3 dni przyspieszyc. Ja bym tak zrobila, ale nie bierz tego do siebie co ja pisze, bo nie chce byc zlym doradca!!!

Wiesz, może ta ginka wychodzi z założenia, że w tym wlewie nie ma nic co mogłoby zaszkodzić a zawsze może pomóc.
...jak sie obawiasz to dla wlasnego spokoju połowę tylko weź....albo jeszcze z ną pogadaj, że nie słyszałaś, aby ktos co 2 tygodnie wlewy brał. Może jakoś to wytlumaczy.
Susana co 2 tyg. to ja bym go napewno nie wziela!!! Ale to tylko moje zdanie. Najwczesniej to bym sie jeszcze moze skusila po 3 pelnych tygodniach, ale to moze...

Doris

To dla ciebie.
Bo ty lubisz oglądać 20160329_185725.jpg testy
Dzisiejszy 27 dc
:laugh2:;-) ;):blink::wink::tak:

Załączniki

• 20160329_185725.jpg
    20160329_185725.jpg
    612,2 KB · Wyświetleń: 89
Suska tam masz tluszcze i lipidy i jak za czesto to wezmiesz to tez Ci sie moze popierdzielic w organizmie, moze organizm nie zdazy sobie poradzic z tymi tluszczami.
Skonsultuj jeszcze to z kims kto sie na tym zna.

Bertha
A jakie masz cykle ???
Jeśli 28 dni to odstawisz 28 dnia .
Mam nadzieję że już wcześniej ci wyjdzie test pozytywny i nie będziesz musiała odstawiać .
Tak, mam 28 dni. To potencjalnie odstawię dobie dzien wczesniej zeby nie przedłużyć cyklu.
Ale tez mam nadzieje :)
Dzięki

Dzięki Arda, zadzwonię sobie do Diagnostyki!

Suska tam masz tluszcze i lipidy i jak za czesto to wezmiesz to tez Ci sie moze popierdzielic w organizmie, moze organizm nie zdazy sobie poradzic z tymi tluszczami.
Skonsultuj jeszcze to z kims kto sie na tym zna.
Strawbelka
Dzisiaj była u mnie znajoma która toczy mi te wlewy .
Byłam pewna że mi jutro będzie mogła podać a ona że ma kontrol z ISO w pracy jutro i pojutrze całe dnie .
Więc powiem wam że odetchnęłam z ulgą bo przełożyłyśmy na piątek .
Do tego czsu może jeszcze z kimś pogadam na ten temat .
Tylko z kim.....??????:sad::sad:
Może Ty albo Arda podpytacie swoich ginów jakimś smsem???

reklama
Do góry