reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Sus, byłaś na wizycie? Jaki plan?
Nie byłam na wizycie .
Ginka napisała żeby wlew jutro znowu wziąć .Troche się boję
Edit jutro nie ide tylko w piątek bo nie ma mi kto podać wcześniej

bertha ja miałam zawsze dupka brać od 16 dc do 25 dc i zrobić 10 dpo zrobić test jeśli negatyw to dupka oTroch

Tęczowa

Bertha

Dupek może zatrzymać owulację jeśli jeszcze się " nie dokonała "
Ja np owu miałam w 16 dc.
Myślę że po owu można brać tylko trzeba być pewnym że była .
Ja byłam na monitoringu więc wiedziałam .
Odstawiłabym dupka pewnie w 26 dc tak jak jest czas na @ .Mam 26 dniowe cykle bez dupka .Z dupkiem dostaje w 28 dc.

Nie byłam na wizycie .
Ginka napisała żeby wlew jutro znowu wziąć .Troche się boję

Tęczowa
Dupek może zatrzymać owulację jeśli jeszcze się " nie dokonała "
Ja np owu miałam w 16 dc.
Myślę że po owu można brać tylko trzeba być pewnym że była .
Ja byłam na monitoringu więc wiedziałam .
Odstawiłabym dupka pewnie w 26 dc tak jak jest czas na @ .Mam 26 dniowe cykle bez dupka .Z dupkiem dostaje w 28 dc.
b
wiem wiem :), ja brałam od 16 dc bo owu miałam 14 max 15 dc

Bertha
A jakie masz cykle ???
Jeśli 28 dni to odstawisz 28 dnia .
Mam nadzieję że już wcześniej ci wyjdzie test pozytywny i nie będziesz musiała odstawiać .

Bea my tez prosimy o wsparcie!
Te lecialy w Twoja strone :-D ale to chyba czaple bo strasznie skrzeczaly :-D

! 2016-03-29 13.11.53-1.jpg

Załączniki

• 2016-03-29 13.11.53-1.jpg
    2016-03-29 13.11.53-1.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Susana, czemu się boisz? Ze względu na poprzednia stratę przy wlewach?
Doris
Ja tamten wlew jak brałam pierwszy to już musiało być żle bo przed wlewem było usg i nic nie było widać a pęcherzyk powinien już wtedy być .
Chodzi mi czy nie za wcześnie na ten wlew bo moja ginka nie ma doświadczenia we wlewach .
Sama mówi tak o sobie

reklama
Do góry