reklama
Dziś mam 5dc i właśnie kończy mi się @ i nie kazał przez to współżyć ,żeby czeoś nie wyskrobałBea, ktory masz dc?
Beatka a ty znowu u jakiego gina bylas?
Właśnie ZNOWU jak przeliczyłam to pewnie przez pół miesiąca w tym miesiącu byłam u gina
Byłam u Kluza. Aj tam i tak nie zdążę z wynikami do Przybycienia więc histeroskopia nie zaszkodzi. Ciekawi mnie tylko to czy po zabiegu mam odczekać cykl na starania czy wtedy można. Wiem ,że doktor P też swoje pacjętki wysyła ,a że mi zobaczył endometrium zobaczymy co powie histero
G
Gość
Gość
Beatka ostatni beda pierwszymiDziewczyny podziękuję od razu za życzenia bo potem mogę zapomnieć.
Wyobraźcie sobie ,że jestem na klęczkach przy fudze i olśnienie!!! Dziś jest Wielki Piątek. Już wyjaśniam. Ostatnio u ginekologa mówiłam o dwurożności i przegrodzie i ten za nic w świecie nie kazał iść do siebie na histero. Temat ten był już zamknięty ale on powiedział ,że powinnam sprawdzić ,że może po przegrodzie, cesarce są zrosty i może przez to się tak u mnie dziwnie dzieje. Więc po olśnieniu za telefon i dzwonię (bo lekarz był do czwartku w stanach i mi kazano zadzwonić właśnie w Wielki Piątek) . Dzwonię a ten mówi przyjść o 17 DZIŚ!! Ja szybko pod prysznic pucu pucu ,myjku ,myjku i o 17 badanie. Wizyta zakończyła się -180zł z konta i skierowaniem do szpitala na histeroskopię Heh zabawne co?? To teraz ja pierwsza do histero potem Fondie i Lumia1212 . Aaaa uprzedzę Fondie Twoje pytanie W środę mam na 7rano i w południe wyjście. Mam nie pić i nie jeść i nie seksić się od dziś ale może ten ostatni nakaz przyjmę od jutra
G
Gość
Gość
Gogac synus slodziak
G
Gość
Gość
Dziewczynki ja krotko i na temat.
Z okazji Swiat zycze Wam zdrowych i pogodnych Swiat spedzonych w gronie najblizszych
Z okazji Swiat zycze Wam zdrowych i pogodnych Swiat spedzonych w gronie najblizszych
reklama
G
Gość
Gość
Podziel się: