reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

jakie cudowne wieści!!!

enya Karola - serdecznieee gratuluję i mocno zaciskam kciuki za Wasze fasolki!!!!!

Po tygodniu w końcu dostałam opis histeroskopii:, jest ok? hmm

1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 600
reklama
Pietrucha wygląda na to że jest OK. U mnie też jakoś było strasznie zwięźle .
Kaira o ile nic się nie wydarzy strasznego to zamierzam jechać do Łodzi w przyszłą środę na wizytę bo leki mi się kończą i zaszczepię się od razu. Nie odpuszczę teraz tym bardziej że nadal wierzę w tą metodę:) Co do badań tak mam dziewczyny pisały to trochę naciagactwo ale też je zrobię idac za ciosem tylko w dalszej kolejności.
Karola ale super:) Bardzo bardzo się cieszę! Teraz już będzie dobrze - głęboko w to wierzę :)

Ostatnia edycja:
enya!!!,trzymam kciuki,widzę,że Twoje nastawienie jest bardzo pozytywne,więc będzie ok.karola Tobie też życzę wszystkiego najlepszego no i powodzenia.Pozdrawiam

Enya , Karola po prostu cudne wieści!!!!;-):-)
bardzo bardzo się ciesze i Wam kibicuje!

Enya
dzisiaj wysyłam polecony :) , niestety z racji przeprowadzaki
z jednego lekrza musiałam zrezygnowac, wiec na razie mam zapas tych 5 mg od jerzakowej i takowe wysyłam.
Mysle ze w przyszłym miesiacu pójde do tego od 15mg , to zasile nasze zapasy :-)
bromka jeszcze biorę , pol tabletki na noc, i w sumie nie wiem co robic ,
czy isc gdzies zebrac o recpete, bo jerzakowa nie widziała problemu w mojej prolaktynie.. czy juz przestac brac..
może tez lekarz od inseminacji , cos wiecej tym sie zainteresuje.

no kurcze, tak jestem podekscytowana dobrymi wiesciami z forum, ze cieżko sie do pracy zabrac.

Pozdrawiam Wszystkie !!!

enya bardzo Ci gratuluje i trzymam kciuki &&&&&&&&&& i mam nadzieję,że mąż też zmieni się o 180 stopni na wieść o ciąży:-)

i innym ciężaróweczką też kibicuje,jesteście wielkie:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Długo mnie tu znowu nie było ale czasem podczytuje, u mnie nic nowego,czas oczekiwania na badania 14.02 histeroskopia a potem dopiero w maju kolejne badania ech...pozdrawiam Wszystkie!!!

Enya - bomba:) Co do wit B6 i B12 to Jerzakowa nie kazała odstawiać po pozytywnym teście...
misiejku - ja nadal podtrzymuję przesłanie bromka - nie odstawiaj skoro właśnie organizm się przyzwyczaił. Spytasz lekarza od iui:) Ten wynik miałaś już przy bromku? Jak tak to byś bez niego na bank miała większy...
karola - a nie mówiłam:) cieszę się z Tobą i czekamy na dalszy rozwój oczywiście pozytywny:)

Alokin, Enya - ja nadal jestem w szarej d... i nic nie wiem... Miałam dostać okres a dzisiaj zobaczyłam płodny śluz... Wszystko stoi na głowie:(

Ostatnia edycja:
reklama
Alokin - oglądałam ten Bryophyllum - ja mam jakiś Urtinktur... On jest chyba na poziomie tego D1. Co dokropelek to ja nigdzie nie widziałam D4... D4, D6 widziałam w proszku, ampułkach lub chya tabletkach... Jesli zamówiłaś taki D3 po 20 euro to powiem Ci, że jakaś ekstra dobra cena:)

Do góry