reklama
Liluli, ja mam zaleconegp dupka od 3dpo na 10 dni, a potem betka
ja mam zawsze cykle 28 dni wiec tak jak piszesz 7 dpo bylby 21dc. to napewno sobie powtorze w najblizszym cyklu :-)
i jak bierzesz 1x dziennie?
G
Gość
Gość
Menopur 225j, bemfola 150j, potem cetroide czy jakos tak.Czym będą Cię stymulować?
G
Gość
Gość
Moj ma same dobre i nie sadze ze je sam pisze, nie chcialoby mu sie bawic w pisanie opiniiDubrawski i malina na bocianie maja obudwoje podobne opinie...ale.u dubra widzialam gorsze ...ale.uwazam, ze jak lekarz ma same dobre opinie to chyba sam je pisze moj ostatni gin ma.prawie same.dobre opinie
Dzis mam 34dc nie mam @i czuje jakby mnie sutki bolaly cholera moze owu dopiero albo najbardziej sie boje tego bo odstawilam bromka zeby prolaktyna nie skoczyla...ale 34 to jeszcze wczesnie chyba...
Ja zawsze czytam te negatywy na co ludzie najezdzaja i osobiscie do dubra bym nie poszla bo z tego co tam wyczytalam to dla niego liczy sie tylko kasa, jak ktos ma badania i lekarz nie chce mu ich uznac to troche nie bsrdzo...przeciez my tyle kasy na wszystko wydajemy a on to ma w dupie.
To tylko moja opinia, nikt nie musi sie ze mna zgadzac
G
Gość
Gość
Witam dziewczynki i pozdrawiam
Doris spisz jeszcze? Pozdrawiam
Doris spisz jeszcze? Pozdrawiam
Strwbelka ja głównie do maliny idę bo po opiniach dziewczyn u nas z forum jakoś mnie przekonuje bardziej a na opinie w necie rzadko patrze kiedyś byłam u gina w krakowie z super opiniami to wymyślił mi opryszczka a miałam obdarcie. ..ale wiadomo często jest inaczej. Ja w krakowie dostałam te same badania od milewicza i jak coś skierowanie do sachy i wiem ze obydwoje są dobrymi lekarzami sacha i milewicz ale latanie po Krakowie robienie badań za dokładnie tyle samo kasy co u maliny gdzie mam od razu wszystko plus całe leczenie jakoś bardziej do mnie przemawia. W ogóle tak sobie myślę jakby nie nasze forum to wydawałoby się ze jerzakowa jest super a teraz po waszych komentarzach bym nie poszła do niej.
Arda zastanawia mnie jedna rzecz piszesz, że najpierw encorton i wlewy a jak nie pomoże to wtedy szczepienia. Troszkę się poglubilam bo ja zrozumiałam, że wlewy na nk a na alLO szczepienia wiec jak masz źle allo to wlewy chyba nie pomogą a ja masz dobre to po co szczepienia ? To daje się szczepienia na wszystko ?
Szkoda tylko, że malina nie robi usg w cenie....myślą że super kompleks będzie ..i dlatego teraz myślę że dubrawski jest może całkiem ok ja się zastanawiałam tylko nad malina i dubrem ale oczywiście idę do maliny i na pewno będzie ok
Arda zastanawia mnie jedna rzecz piszesz, że najpierw encorton i wlewy a jak nie pomoże to wtedy szczepienia. Troszkę się poglubilam bo ja zrozumiałam, że wlewy na nk a na alLO szczepienia wiec jak masz źle allo to wlewy chyba nie pomogą a ja masz dobre to po co szczepienia ? To daje się szczepienia na wszystko ?
Szkoda tylko, że malina nie robi usg w cenie....myślą że super kompleks będzie ..i dlatego teraz myślę że dubrawski jest może całkiem ok ja się zastanawiałam tylko nad malina i dubrem ale oczywiście idę do maliny i na pewno będzie ok
G
Gość
Gość
Fondie ja bym odobiscie z tych dwuch wybrala Maline. Ale to moje zdanie tylko.
fondie, ja nie robiłam jeszcze allo, chyba mam stracha NK mi wyszły więc zakładam, ze w tym tkwi problem. I na to są wlewy i encorton wiec pozostaje się modlić, żeby podziałało. Ale ja już nieco straciłam optymizm, wiem, ze wszystko się może wydarzyć więc jak tym razem nie wypali to wybiorę się do któregoś z tych "bogów" immunologii i zobaczymy co wyjdzie.
reklama
Podziel się: