czarna_mala
Fanka BB :)
Może jego to kręci Sus [emoji23]Czarna
Oby były .
Mam za to nowy sposób na usidlenie mojego chłopa .Do pracy , drzwi na klucz i jest mój ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jego to kręci Sus [emoji23]Czarna
Oby były .
Mam za to nowy sposób na usidlenie mojego chłopa .Do pracy , drzwi na klucz i jest mój ....
Mam w pracy dużo luster .Może jego to kręci Sus [emoji23]
Bea, tak jak dziewczyny pisały, do całego procesu metylacji który mamy upośledzony przez mutacje mthfr potrzebne sa tez wit b12 i 6 , w formach metylowych.Ok ja wiem ,że formy metylowe wszystkiego dla mojej mutacji mthfr ale po co się bierze wit b6 i b12?
takie nawet niezłe wyszły jak na ten dzieńTeczowa, piekne kreseczki
Jakie cudne!oj widzę, że susana będzie działo , i też czuję że nam niedługo śmigniesz testem
a testa i proszę, a nawet dwa termin miesiączki na 19.03, ale robiłam dziś bo Jadźka tak zalecała