reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susi
Prosze odpiszesz mi na moje posty? :-( :(
Przepraszam,że tak marudzę tylko o sobie ,ale jakoś mi dziś skrzydła opadły...;( i mam mętlik straszny

Susi
Prosze odpiszesz mi na moje posty? :-( :(
Przepraszam,że tak marudzę tylko o sobie ,ale jakoś mi dziś skrzydła opadły...;( i mam mętlik straszny
Lumia czym Ty sie stresujesz??? Bierzesz formy metylowe i heparyne 0,8 ( jak dobrze pamietam z postow, ale moge sie mylic) i acard i jest pieknie;)

Strawbelko
Bo kurde czytam o tym wszystkim i już zesiwiałam;/
A pamietam i teraz już wiem,ze to Susi pisała,że v leiden to już najgorszy.
A sresuję się bo chyba jednak niepoważnie podeszłam do sprawy. Wiem, wiem może nie zaciąże, ale tak jak pisałam gdzieś z tyłu głowy jest obawa, a leki biorę dopiero od kilku dni;(

A chyba jakiś dól mnie dopada....:(

Lumia
Ja mam mutację mthfr heterozygotę .
Od trzech mies biorę kwas metyl i b 12 w zastrzykach bo miałam duży niedobór .Teraz mam b 12 super .
Homocysteinę na poziomie 5 .
Ty też ją zbadaj .
Przy leydenie tak jak pisałam nie obejdzie się bez heparyny .
Przysługuje na zniżka na ryczałt .Chyba 12 zł opakowanie 10 sztuk .
Moja ginka mówi że wszystkie ciąże z leydenem się roni do 20 tygodnia jeżeli są bez clexanu .Ja mam 2 synów bez clexanu .Nie wiadomo jakim sposobem .Ginka zdziwiona .
Każe mi brać clexan 0,4 ale ja chyba wezme 0,6 i pogadam jeszcze o tym z jakimś innym ginem bo ostatnio brałam o,4 i się nie udało .
Generalnie jesteśmy skazane na acard całe życie .Mam brać ciągle nawet bez ciąży bo zwiększone ryzyko choroby zakrzepowo - zatorowej udaru zawału .

Susi
Strasznie Ci dziękuje. Już myslalam,ze się na mnie obraziłas:p
Mnie moj gin dał dziś namiar na jakąs utytułowaną:p PAnią prof. Specjaliuje się własnie w chorobach zakrzepowo - zatorowych. Powiedział żebym poszła na konsultacje jeszcze, bo z jego punktu widzenia biorę już wszystko co powinnam.
Dzwoniłam dziś i wizyta 300zł:p

A tak swoją drogą to gdyby nie to badanie to bym w życiu nie wiedziała,że u mnie to może wyjść. Masz jakiekolwiek objawy? Ja jestem w szoku...

Lumia .
Ten clexan to tak jak strawbelka pisze nawet 0,8 .
Bo przecież my jeszcze bierzemy tony progesteronu który zagęszcza krew i wtedy to 0,4 wydaje mi się że jest za słabe .

reklama
Do góry