reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
hej beri123
byłam dzisiaj u Dubrawskiego, niestety nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Zrobił godzinny wykład o przyczynach i problemach w zachodzeniu w ciążę, o starych i chorych jajeczkach z których już raczej nic nie będzie :( ...Ale on ma sposoby wspomagania organizmu, a na pytanie jakie to sposoby odpowiadał , że zależnie od przyczyn, więc my opowiadamy o przyczynach i badaniach które już zrobiłam, a on, że badań jest wiele i nie wszystkie są właściwe, on zleci właściwe.
I ciągle wtrącał, że leczenie jest bardzo drogie :hmm:

Czyli jest tak jak dziewczyny pisały.

Susana ty już nie leczysz się u Dubrawskiego? Gdzie robisz wlewy?

Która z Was brała ivig ?
Miga
Susana to widze ze humorek wrocil;)[/QUOTE

Migal
Ja byłam u Dubra na 2-3 wizytach .
Wlewy robię sobie sama .
Tzn sama kupuje intralipid i koleżanka pielęgniarka mi podpina .Przyznaję że mam z tym rewelację że nigdzie nie muszę jeżdzić .

Strawbelka
Humorek wrócił .Jestem wręcz rozbawiona całą sytuacją .Chociaż tyle na razie śmiechu bo ja zobaczę dwie kreski to znowu się zacznie stres.

Migal coś poknociłam .
U Dubra byłam 2-3 razy .Teraz do niego nie chodzę .
Wlewy z intralipidu kupuję sobie sama i koleżanka pielęgniarka mi podpina kroplówkę .Nie muszę nigdzie jeżdzić i wydawać dużo kasy .Mam z tym super wygodę .

Migal coś poknociłam .
U Dubra byłam 2-3 razy .Teraz do niego nie chodzę .
Wlewy z intralipidu kupuję sobie sama i koleżanka pielęgniarka mi podpina kroplówkę .Nie muszę nigdzie jeżdzić i wydawać dużo kasy .Mam z tym super wygodę .
to nie jest na receptę? bo nie rozumiem :/

reklama
Do góry