reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
hej beri123
byłam dzisiaj u Dubrawskiego, niestety nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Zrobił godzinny wykład o przyczynach i problemach w zachodzeniu w ciążę, o starych i chorych jajeczkach z których już raczej nic nie będzie :( ...Ale on ma sposoby wspomagania organizmu, a na pytanie jakie to sposoby odpowiadał , że zależnie od przyczyn, więc my opowiadamy o przyczynach i badaniach które już zrobiłam, a on, że badań jest wiele i nie wszystkie są właściwe, on zleci właściwe.
I ciągle wtrącał, że leczenie jest bardzo drogie :hmm:

Czyli jest tak jak dziewczyny pisały.

Susana ty już nie leczysz się u Dubrawskiego? Gdzie robisz wlewy?

Która z Was brała ivig ?
Miga
Susana to widze ze humorek wrocil;)[/QUOTE

Migal
Ja byłam u Dubra na 2-3 wizytach .
Wlewy robię sobie sama .
Tzn sama kupuje intralipid i koleżanka pielęgniarka mi podpina .Przyznaję że mam z tym rewelację że nigdzie nie muszę jeżdzić .

Strawbelka
Humorek wrócił .Jestem wręcz rozbawiona całą sytuacją .Chociaż tyle na razie śmiechu bo ja zobaczę dwie kreski to znowu się zacznie stres.

Migal coś poknociłam .
U Dubra byłam 2-3 razy .Teraz do niego nie chodzę .
Wlewy z intralipidu kupuję sobie sama i koleżanka pielęgniarka mi podpina kroplówkę .Nie muszę nigdzie jeżdzić i wydawać dużo kasy .Mam z tym super wygodę .

Migal coś poknociłam .
U Dubra byłam 2-3 razy .Teraz do niego nie chodzę .
Wlewy z intralipidu kupuję sobie sama i koleżanka pielęgniarka mi podpina kroplówkę .Nie muszę nigdzie jeżdzić i wydawać dużo kasy .Mam z tym super wygodę .
to nie jest na receptę? bo nie rozumiem :/

reklama
Do góry