reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

AgnieszkaP cudownie pewnie usłyszeć dobre wieści po takich przejściach. No trzeba założyć to trzeba ,ale słyszałam ,że wiele donosiło z pessarem lub szwem do końca i czasem nawet wywoływać trzeba było więc i tego Tobie życzę :).
PS> A zdjęcie gdzie dla cioć forumowych?

reklama
Dziewczyny wiem nie dawno bylo juz to pytanie ale napiszcie prosze jeszcze raz ile po zabiegu dostalyscie miesiaczki ?
Asia masz juz ?
Czy jesli mialam te trzy jajka dojrzale jak na owulke w czwartek tzn, ze bede miala za jakies 10-14 dni ? Ja jeszcze bromka w czwartek odstawilam to wszystko moglo sie pokrecic. Dzis mam 30dzien po zabiegu ponad 4tydzien.

Fondie tak jesli byly dojrzale na owulke to uwazam ze dostaniesz do 14 dni @.

Czytam Was na bierzaco, z M postanowilismy sie zaczac starac bo od 3 lat probuje donosic ciaze i dupa!

Witam Dziewczyny
Nie odzywam się, bo nie bardzo jest o czym mówić. My wciąż czekamy na cud, choć z każdym dniem coraz mocniej boli brzuch. Już się pogubiłam w liczeniach. W niedzielę zacznę 9 tydz. ale niestety raczej serca nie zobaczę. Wczoraj beta wzrosła zaledwie do 6177. To wzrost, jednak my już wiemy, że za mały. Tsh z 5,2 spadła do 2,5. Hashi nie mam, bo robiłam badania i aTPO i aTG w normie. Wizyta u gina w czwartek. Marna szansa by HCG urosło do 10000 by było widać serducho. Lumia po zabiegu miałam wszystko tak rozchwiane, że zdaje się po 40 dniach miałam okres. Naturalne przede mną...

Witam Dziewczyny
Nie odzywam się, bo nie bardzo jest o czym mówić. My wciąż czekamy na cud, choć z każdym dniem coraz mocniej boli brzuch. Już się pogubiłam w liczeniach. W niedzielę zacznę 9 tydz. ale niestety raczej serca nie zobaczę. Wczoraj beta wzrosła zaledwie do 6177. To wzrost, jednak my już wiemy, że za mały. Tsh z 5,2 spadła do 2,5. Hashi nie mam, bo robiłam badania i aTPO i aTG w normie. Wizyta u gina w czwartek. Marna szansa by HCG urosło do 10000 by było widać serducho. Lumia po zabiegu miałam wszystko tak rozchwiane, że zdaje się po 40 dniach miałam okres. Naturalne przede mną...
Dostino bądz dobrej myśli ;) my tutaj wszystkie trzymamy kciuki za ciebie . Bedzie dobrze ;)

Doris, to tylko 11 dni, wszystko będzie dobrze. Wymyśl sobie jakieś zajęcie, czas szybciej upłynie. I się nie zamartwiaj, rozumiem Twój stres. Ewentualnie przejdź się gdzieś na wizytę prywatnie, jeśli Cię to uspokoi i zobaczysz, że z maluszkiem wszysko ok.

Ovli, trzymam kciuki. Tym razem napewno się uda!

Fondie, ja @ dostałam wczoraj, po 28 dniach, owu miałam w poniedziałek, ale dostaje się zwykle później, tak do 6 tygodni po zabiegu.

Witam was dziewczyny ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1457775859.663291.jpg

Dzisiejszy moj test ;)

Ale po -7-10 min kreseczka znikła i juz jej nie ma!!!
Wiec nie wiem

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457775859.663291.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457775859.663291.jpg
    246,7 KB · Wyświetleń: 334
reklama
Do góry