reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ostatnio mało się udzielam ale dziś miałam wizytę i podzielę się cudowna wiadomością że dzidzia rośnie ma już 4,3 cm, serduszko bije prawidłowo. Jestem już w 12 tyg. Niestety szyjka od wewnętrznego ujścia zaczęła puszczać i za 3 tyg. mam mieć założony pessar. W sumie spodziewałam się tego, jestem po 9 zabiegach ale boję się że ten pessar nie wytrzyma do bezpiecznego momentu. No nic na razie trzeba cieszyć się każdym dniem.
Doris nie zamartwiaj się choć wiem że łatwo powiedzieć trudniej zrealizować.

Agnieszka, super, ze dzidzius juz taki duzy. A z pessarem dasz rade w razie czego. Zawsze to zabezpieczenie i trzeba sie cieszyc, ze taka mozliwoac jest

Ostatnio mało się udzielam ale dziś miałam wizytę i podzielę się cudowna wiadomością że dzidzia rośnie ma już 4,3 cm, serduszko bije prawidłowo. Jestem już w 12 tyg. Niestety szyjka od wewnętrznego ujścia zaczęła puszczać i za 3 tyg. mam mieć założony pessar. W sumie spodziewałam się tego, jestem po 9 zabiegach ale boję się że ten pessar nie wytrzyma do bezpiecznego momentu. No nic na razie trzeba cieszyć się każdym dniem.
Doris nie zamartwiaj się choć wiem że łatwo powiedzieć trudniej zrealizować.
A nie lepiej szew zamiast pessara?

Witam. Doris czytam czytam ale mamy remont praca i dzieciaki to nie ogarniam. Po 2 zakończyłam temat dzieci wiecej nie planujemy wiec nie bede sie wbijać w rozmowę. Ale staram sie codziennie was podglądać co u każdej z was
Widzę ze nowe dziewczyny dołączyły
Agnieszka u nas w szpitalach właśnie tez paser cześciej zakładają niz szwy. Bo niby mniej inwazyjne dasz rade kochana najwyżej będziesz leżeć i pachnieć do końca ciazy ;)

reklama
Do góry