reklama
Ostatnio mało się udzielam ale dziś miałam wizytę i podzielę się cudowna wiadomością że dzidzia rośnie ma już 4,3 cm, serduszko bije prawidłowo. Jestem już w 12 tyg. Niestety szyjka od wewnętrznego ujścia zaczęła puszczać i za 3 tyg. mam mieć założony pessar. W sumie spodziewałam się tego, jestem po 9 zabiegach ale boję się że ten pessar nie wytrzyma do bezpiecznego momentu. No nic na razie trzeba cieszyć się każdym dniem.
Doris nie zamartwiaj się choć wiem że łatwo powiedzieć trudniej zrealizować.
G
Gość
Gość
Arda tylko z umiarem, zebys nam tu w alkoholizm nie wpadlaA ja sie racze wytrawnym winkiem na endo
G
Gość
Gość
A nie lepiej szew zamiast pessara?Ostatnio mało się udzielam ale dziś miałam wizytę i podzielę się cudowna wiadomością że dzidzia rośnie ma już 4,3 cm, serduszko bije prawidłowo. Jestem już w 12 tyg. Niestety szyjka od wewnętrznego ujścia zaczęła puszczać i za 3 tyg. mam mieć założony pessar. W sumie spodziewałam się tego, jestem po 9 zabiegach ale boję się że ten pessar nie wytrzyma do bezpiecznego momentu. No nic na razie trzeba cieszyć się każdym dniem.
G
Gość
Gość
Agnieszka ja sie nie znam, ja tylko pytam. Jak bylam w szpitalu to tam wszystkie byly szyte, bo ten pessar podobno lubi spadac, tak dziewczyny mowily.Niestety Dubrawski nie jest zwolennikiem szwa, powiedział że jest to bardziej inwazyjne
K
kaira24
Gość
Witam. Doris czytam czytam ale mamy remont praca i dzieciaki to nie ogarniam. Po 2 zakończyłam temat dzieci wiecej nie planujemy wiec nie bede sie wbijać w rozmowę. Ale staram sie codziennie was podglądać co u każdej z was
Widzę ze nowe dziewczyny dołączyły
Agnieszka u nas w szpitalach właśnie tez paser cześciej zakładają niz szwy. Bo niby mniej inwazyjne dasz rade kochana najwyżej będziesz leżeć i pachnieć do końca ciazy
Widzę ze nowe dziewczyny dołączyły
Agnieszka u nas w szpitalach właśnie tez paser cześciej zakładają niz szwy. Bo niby mniej inwazyjne dasz rade kochana najwyżej będziesz leżeć i pachnieć do końca ciazy
reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny miłego weekendu wam życzę. Jak się czujecie ? :-)
Podziel się: