reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dziewczyny czy znacie kogos komu nie pomogl zelazny zestaw a pomogly szczepionki?nie znam starej ekipy dlatego pytam

reklama
Zdaję sobie sprawę z tego, że życie nikogo nie oszczędza. Aż strach pytać jakie są Wasze historie. Dla mnie wystarczą szare literki pod wpisami. Mój jeden Aniołek wystarczy i comiesięczne rozczarowania w oczekiwaniu na kolejnego dlatego chylę czoła przed Wami. Napisałam tyle bo to ważne wśród kobiet. Nigdy nie wiadomo, kto znajdzie u siebie podobne symptomy a jak wiadomo co, to teraz łatwiej o dobrego lekarza. Wtedy jak chorowałam to w Polsce mało kto wiedział, że istnieje taka choroba. Sama uczyłam się na sobie. A przeszłam przez wiele rąk ginekologicznych szukając rozwiązania. Takie fora są bardzo potrzebne, bo przekazując z ust do ust więcej można zdziałać.
Na razie mam trochę czasu to spróbuję poczytać od początku, może zrozumiem Wasze skróty ;)
dziś kolejna beta i poprawka glukozy, chyba do kompletu nabawiłam się cukrzycy

Arda
Dziękuję .
Czuję się ok .
Dzi$ 2 dzień@ .
18 mam histero.Nie wiem czy on coś zobaczy w tym dniu cyklu

Susanka coś mi się w cyklu popyrtoliło, bo 4 dni przed terminem @ plamiłam (pierwszy raz w życiu), a wczoraj miałam termin i nic, plamienie ustało :( nie wiem co jest grane, zadzwonię dziś do Ginki wieczorem jak nie dostanę

Susana, ja mialam pierwsza histero pare dni po owu i lekarka drobne polipy znalazla, chociaz wiadomo, ze im szybciej po @ tym lepiej. Osobiscie mialam zakaz wspolzycia w tym cyklu, zeby nie bylo jakiejkowiek szansy na ciaze.

Czarna, jakies szalenstwa w cyklu....

Destino, ineternet to kopalnia wiedzy, mozna sie sporo dowiedziec i wymienic doswiadczeniami. Czasmi tak jest latwiej niz ufac lekarzom.

W przyszlym tygodniu powinnam dostac wyniki histo-pat., mam nadzieje, ze bedzie calkiem czysto i nie bedzie trzeba nic cudowac... Potrzymajcire kciuki. Jesze jakis tydzien do @.

reklama
Do góry