reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dziewczyny czy znacie kogos komu nie pomogl zelazny zestaw a pomogly szczepionki?nie znam starej ekipy dlatego pytam

reklama
Zdaję sobie sprawę z tego, że życie nikogo nie oszczędza. Aż strach pytać jakie są Wasze historie. Dla mnie wystarczą szare literki pod wpisami. Mój jeden Aniołek wystarczy i comiesięczne rozczarowania w oczekiwaniu na kolejnego dlatego chylę czoła przed Wami. Napisałam tyle bo to ważne wśród kobiet. Nigdy nie wiadomo, kto znajdzie u siebie podobne symptomy a jak wiadomo co, to teraz łatwiej o dobrego lekarza. Wtedy jak chorowałam to w Polsce mało kto wiedział, że istnieje taka choroba. Sama uczyłam się na sobie. A przeszłam przez wiele rąk ginekologicznych szukając rozwiązania. Takie fora są bardzo potrzebne, bo przekazując z ust do ust więcej można zdziałać.
Na razie mam trochę czasu to spróbuję poczytać od początku, może zrozumiem Wasze skróty ;)
dziś kolejna beta i poprawka glukozy, chyba do kompletu nabawiłam się cukrzycy

Arda
Dziękuję .
Czuję się ok .
Dzi$ 2 dzień@ .
18 mam histero.Nie wiem czy on coś zobaczy w tym dniu cyklu

Susanka coś mi się w cyklu popyrtoliło, bo 4 dni przed terminem @ plamiłam (pierwszy raz w życiu), a wczoraj miałam termin i nic, plamienie ustało :( nie wiem co jest grane, zadzwonię dziś do Ginki wieczorem jak nie dostanę

Susana, ja mialam pierwsza histero pare dni po owu i lekarka drobne polipy znalazla, chociaz wiadomo, ze im szybciej po @ tym lepiej. Osobiscie mialam zakaz wspolzycia w tym cyklu, zeby nie bylo jakiejkowiek szansy na ciaze.

Czarna, jakies szalenstwa w cyklu....

Destino, ineternet to kopalnia wiedzy, mozna sie sporo dowiedziec i wymienic doswiadczeniami. Czasmi tak jest latwiej niz ufac lekarzom.

W przyszlym tygodniu powinnam dostac wyniki histo-pat., mam nadzieje, ze bedzie calkiem czysto i nie bedzie trzeba nic cudowac... Potrzymajcire kciuki. Jesze jakis tydzien do @.

reklama
Do góry