reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda prawdę mówiąc nie mam siły, brakowało mi jeszcze nieregularnego okresu do kompletu :( dziś mam mleczny progesteronowy śluz, ale miałam ostatnio sporo stresów i w życiu, i w pracy może dlatego okres się przesunie...

reklama
Czarna-mala nie powiem ci uszy do góry, bo wiem jak mnie to wpienia. Nigdy nie miałam takiego leczenia jak Ty, a nieregularne okresy zawsze. Natomiast ostatni rok od poronienia i łyżeczkowania 2 II 2015 każdy okres przychodził kiedy chciał i kiedy chciał odchodził, co 28, 33, 40 dni. Jeśli nie masz sił, weź trochę od nas. My "obcy"- mama i moje aniołki uśmiechamy się czule do ciebie :)

Czarna, podejrzewam, ze jestes poirytowana. Kolejny problem do kompletu. W ciazy na pewno nie jestes?
Siknę jutro, ale na 99% nie [emoji6]
Dokładnie tez o tym myślałam.. Moze plamieńie to była implantacja..?
Hmm...to musiałaby być mega późna owu, bo 4 dni przed spodziewaną @. Obstawiam raczej niedomogę lutealną, bo plamienie było brązowe...chyba potrzebuję cyklu przerwy, żeby wrócić do sił witalnych [emoji53]

Siknę jutro, ale na 99% nie [emoji6]

Hmm...to musiałaby być mega późna owu, bo 4 dni przed spodziewaną @. Obstawiam raczej niedomogę lutealną, bo plamienie było brązowe...chyba potrzebuję cyklu przerwy, żeby wrócić do sił witalnych [emoji53]
Zagnieżdżanie moze byc od 6-12 dpo...
No ale najlepiej po prostu siknąć. Daj znac jutro!

Arda prawdę mówiąc nie mam siły, brakowało mi jeszcze nieregularnego okresu do kompletu :( dziś mam mleczny progesteronowy śluz, ale miałam ostatnio sporo stresów i w życiu, i w pracy może dlatego okres się przesunie...
Pewnie tak, stres bardzo wpływa na cykle, wszelkiego rodzaju zabiegi i wszystko co ingeruje w organizm. Na pewno niebawem @ przyjdzie.

Witajcie ranne ptaszki .

Destino .
Współczuję choroby.
Każda z nas tu jednak nosi jakiś krzyż .:sad:.

Strawbelka
Mój piesio jest cudowny .Do tego nigdy w życiu nie miałam mądrzejszego psa .Gadam z nim jak z człowiekiem .(Schiza)A on wszystko rozumie ...

Beatka
Widzę że strasznie dużo oczekujesz po wizycie u Przybycienia .I nie możesz się już doczekać .Mam nadzieję że sprosta ginek wszystkiemu i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Czarna
A ty jak .Starasz się w tym cyklu?

Agnieszka
Jak się czujesz ? Mdłości są?

Arda
Dziś intralipid?
To w przyszłym cyklu ciąża na bank .
Teraz po tym szpitalu wystarczy jeden złoty strzał
Susana mi sie nigdy takie male pieski nie podobaly jak widzialam na ulicy, ale ten Twoj jest taki slodki ze bym Ci go ukradla;)
Tylko u mnie taki piesek nie przejdzie bo maz nie chce w domu psa bo mowi ze mu pies smierdzi, ja tez nigdy psa nie chcialam w domu, tylko kota, ale ten Twoj jest taki slodki ze tez bym takiego chciala, zazdroszcze w kazdym razie;)

reklama
Do góry