reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana mi sie nigdy takie male pieski nie podobaly jak widzialam na ulicy, ale ten Twoj jest taki slodki ze bym Ci go ukradla;)
Tylko u mnie taki piesek nie przejdzie bo maz nie chce w domu psa bo mowi ze mu pies smierdzi, ja tez nigdy psa nie chcialam w domu, tylko kota, ale ten Twoj jest taki slodki ze tez bym takiego chciala, zazdroszcze w kazdym razie;)

Tez mi sie podoba :-) ja to wogole kocham wszystkie pieski.
Mam owczarka niem. , a marzy mi sie " Boo" ale takiego malego miska bym na podworko nie dala a moj sie nie chce zgodzic zeby do domu wziasc. no i cena tez porazajaca..

A ja wczoraj dostalam @ 26dc.
Tym samym in vitro bedzie w kwietniu, chyba ze znow sie popierniczy cos.
Ale nawet sie ciesze ze nie teraz bo zdaze jeszcze sprawdzic zeba.

Tez mi sie podoba :-) ja to wogole kocham wszystkie pieski.
Mam owczarka niem. , a marzy mi sie " Boo" ale takiego malego miska bym na podworko nie dala a moj sie nie chce zgodzic zeby do domu wziasc. no i cena tez porazajaca..
Ja poczekam jak urodze dzieci, bo one urobia tatusia i tatus im kupi;)

Strawbelka
Duży pies nie ale ten ma włisy i jest kąpany co tydzień .
Pachnie 100 razy ładniej niż niektórzy ludzie. 20150922_193907.jpg
A to mój pesio po fryzjerze

Załączniki

• 20150922_193907.jpg
    20150922_193907.jpg
    325,3 KB · Wyświetleń: 137
Tino .
Miał już imię jak go wzięłam .
On był chory bardzo jak się urodził.
Miał przewód Botala .Operację na otwartym sercu jak ważył 0,5 kg i miał miesiąc .Wylizał się z choroby i jest cudowny .Ma dwa lata teraz
A to ktos Ci oddal, bo nie chcial chorego pieska?

Strawbelka
Duży pies nie ale ten ma włisy i jest kąpany co tydzień .
Pachnie 100 razy ładniej niż niektórzy ludzie.Zobacz załącznik 749338
A to mój pesio po fryzjerze
He he jaki fajny, po tym fryzjerze jak kosmita wygląda, ale słodziak, takiemu przysmaku nie odmówisz.
Mój jest dużo większy a głupiutki, że szok, znowu w nocy mi lampę od auta pogryzł. Teraz mam teorię, że na jego wychodku staję, bo jak odjeżdzam to on zawsze w tym miejscu kupę musi zrobić :-)

reklama
Susana dziekuję że pytasz, mdłości są nawet większe niż tydzień temu i mam je całą dobę, wcześniej po jedzeniu mijały a teraz są cały czas. Moja niedoczynność tarczycy przeszła w nadczynność i odstawiłam letrox, plamię na brązowo od czasu do czasu, teraz jest 11 tydz.

Do góry