reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana mi sie nigdy takie male pieski nie podobaly jak widzialam na ulicy, ale ten Twoj jest taki slodki ze bym Ci go ukradla;)
Tylko u mnie taki piesek nie przejdzie bo maz nie chce w domu psa bo mowi ze mu pies smierdzi, ja tez nigdy psa nie chcialam w domu, tylko kota, ale ten Twoj jest taki slodki ze tez bym takiego chciala, zazdroszcze w kazdym razie;)

Tez mi sie podoba :-) ja to wogole kocham wszystkie pieski.
Mam owczarka niem. , a marzy mi sie " Boo" ale takiego malego miska bym na podworko nie dala a moj sie nie chce zgodzic zeby do domu wziasc. no i cena tez porazajaca..

A ja wczoraj dostalam @ 26dc.
Tym samym in vitro bedzie w kwietniu, chyba ze znow sie popierniczy cos.
Ale nawet sie ciesze ze nie teraz bo zdaze jeszcze sprawdzic zeba.

Tez mi sie podoba :-) ja to wogole kocham wszystkie pieski.
Mam owczarka niem. , a marzy mi sie " Boo" ale takiego malego miska bym na podworko nie dala a moj sie nie chce zgodzic zeby do domu wziasc. no i cena tez porazajaca..
Ja poczekam jak urodze dzieci, bo one urobia tatusia i tatus im kupi;)

Strawbelka
Duży pies nie ale ten ma włisy i jest kąpany co tydzień .
Pachnie 100 razy ładniej niż niektórzy ludzie. 20150922_193907.jpg
A to mój pesio po fryzjerze

Załączniki

• 20150922_193907.jpg
    20150922_193907.jpg
    325,3 KB · Wyświetleń: 130
Tino .
Miał już imię jak go wzięłam .
On był chory bardzo jak się urodził.
Miał przewód Botala .Operację na otwartym sercu jak ważył 0,5 kg i miał miesiąc .Wylizał się z choroby i jest cudowny .Ma dwa lata teraz
A to ktos Ci oddal, bo nie chcial chorego pieska?

Strawbelka
Duży pies nie ale ten ma włisy i jest kąpany co tydzień .
Pachnie 100 razy ładniej niż niektórzy ludzie.Zobacz załącznik 749338
A to mój pesio po fryzjerze
He he jaki fajny, po tym fryzjerze jak kosmita wygląda, ale słodziak, takiemu przysmaku nie odmówisz.
Mój jest dużo większy a głupiutki, że szok, znowu w nocy mi lampę od auta pogryzł. Teraz mam teorię, że na jego wychodku staję, bo jak odjeżdzam to on zawsze w tym miejscu kupę musi zrobić :-)

reklama
Susana dziekuję że pytasz, mdłości są nawet większe niż tydzień temu i mam je całą dobę, wcześniej po jedzeniu mijały a teraz są cały czas. Moja niedoczynność tarczycy przeszła w nadczynność i odstawiłam letrox, plamię na brązowo od czasu do czasu, teraz jest 11 tydz.

Do góry