reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
dziewczyny to ktore teraz w kolejnosci sie staraja? czy ktos zostaje na taki dlugi termin jak ja? ja wyliczylam, że jesli malinowski da nam szczepinia i wnajlepszymm przypadku, czyli, że po 3 szczepionkach bedzie dobrze to w maju mozna myslec juz o czyms...w najgorszym moze wtym roku..albo wogole
aga czy ty dzis mialas jechac do maliny czy cos pomylilam?
Ja też mam co najmniej takie plany jak Ty, czyli maj/czerwiec.

Ovli śliczny jest :) mieszkałam z maltańczykiem 3 miesiące, fajne i żywe psiaki ;)

Ponawiam pytanie: Któraś tu jakiś czas temu wspominała, że bierze metylowaną formę wit. B6 i B12 w kropelkach czy mogę prosić o link albo o nazwę chociaż? Bo jestem na etapie kupna i wydaje mi się, że krople lepiej i szybciej się wchłaniają niż tabsy Solgara, ale mogę się mylić...nie wiem, tak po prostu czuję [emoji39]

Hej, hej, ja dzisiaj zabiegana, a wieczor spedzilismy z malzonem w kinie :) a w piatek smigam na kroplowe, oby ostatnia bez ciazy.

Strawbelka, u mnie objawem jest baaaaardzo slaba @. Tyle tego co kot naplakal. Niech wroci normalna wredota to bedzie sukces :)

Bertha, ja mialam zrosty wyciete, a polipy wylyzeczkowane.

Hej, hej, ja dzisiaj zabiegana, a wieczor spedzilismy z malzonem w kinie :) a w piatek smigam na kroplowe, oby ostatnia bez ciazy.

Strawbelka, u mnie objawem jest baaaaardzo slaba @. Tyle tego co kot naplakal. Niech wroci normalna wredota to bedzie sukces :)

Bertha, ja mialam zrosty wyciete, a polipy wylyzeczkowane.
Arda bo u mnie od 3 cykli chyba , tez tyle co kot naplakal, ale mialam histero na jesieni i wszystko bylo ok.
Tylko tez mnie zastanawiaja te @, bo dawniej to sie ze mnie lalo jak z odkreconego kranu.

Witajcie koleżanki Sasanki:biggrin2:

Po pierszwe ja mam maltańczka .
Cudowny jest .Jak był u mnie już z miesiąc to ni stąd ni zowąd po 11 latach zaciążyłam
.Tak że polecam też tą kurację . 20150210_122451.jpg

Załączniki

• 20150210_122451.jpg
    20150210_122451.jpg
    490,5 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
Witam się [emoji259]
Arda bo u mnie od 3 cykli chyba , tez tyle co kot naplakal, ale mialam histero na jesieni i wszystko bylo ok.
Tylko tez mnie zastanawiaja te @, bo dawniej to sie ze mnie lalo jak z odkreconego kranu.
Takie skąpe @ to może być też oznaka lichego endometrium
Witajcie koleżanki Sasanki:biggrin2:

Po pierszwe ja mam maltańczka .
Cudowny jest .Jaj był u mnie już z miesiąc to ni stąd nizowąd po 11 latach zaciążyłam
.Tak że polecam też tą kurację .Zobacz załącznik 749081
Śliczny [emoji7] ja po 3 poronieniu wzięłam psiaka ze schroniska i nie żałuję, przelałam całą miłość na niego i szczerze powiem, że mam świra na jego punkcie [emoji1]

Susana piekny jest twoj psiurek. Tez bym takiego chciala!
Co do skopych @ to ja jak zaczynalam.starania to byly wieksze, z biegiem miesiecy jednak stawaly sie slabsze. Mysle ze to troche przez nasze suplementy typu inofem itp. One podrasuja wszystko ale do czasu, na poczatku a potem to gorzej i z tego co pamietam nie tylko my tak mialysmy. U mnie tez slablo endometrium.

reklama
Strawbelka .
Cudownie że ci się układa .
Jak człowiek jest szczęśliwy to wszystko widać w kolorowych barwach .
Nawet rzeczy które nie do końca nam się udają .
Teraz to już będzie tylko dobrze:-) :)

Do góry