Nie niestety to nie moj piesek , ale myślimy o maltańczyku może kiedyś , kto wieOvli myslalam ze to Twoje psiatko
reklama
Ja też mam co najmniej takie plany jak Ty, czyli maj/czerwiec.dziewczyny to ktore teraz w kolejnosci sie staraja? czy ktos zostaje na taki dlugi termin jak ja? ja wyliczylam, że jesli malinowski da nam szczepinia i wnajlepszymm przypadku, czyli, że po 3 szczepionkach bedzie dobrze to w maju mozna myslec juz o czyms...w najgorszym moze wtym roku..albo wogole
aga czy ty dzis mialas jechac do maliny czy cos pomylilam?
czarna_mala
Fanka BB :)
Ovli śliczny jest mieszkałam z maltańczykiem 3 miesiące, fajne i żywe psiaki
Ponawiam pytanie: Któraś tu jakiś czas temu wspominała, że bierze metylowaną formę wit. B6 i B12 w kropelkach czy mogę prosić o link albo o nazwę chociaż? Bo jestem na etapie kupna i wydaje mi się, że krople lepiej i szybciej się wchłaniają niż tabsy Solgara, ale mogę się mylić...nie wiem, tak po prostu czuję [emoji39]
Ponawiam pytanie: Któraś tu jakiś czas temu wspominała, że bierze metylowaną formę wit. B6 i B12 w kropelkach czy mogę prosić o link albo o nazwę chociaż? Bo jestem na etapie kupna i wydaje mi się, że krople lepiej i szybciej się wchłaniają niż tabsy Solgara, ale mogę się mylić...nie wiem, tak po prostu czuję [emoji39]
Hej, hej, ja dzisiaj zabiegana, a wieczor spedzilismy z malzonem w kinie a w piatek smigam na kroplowe, oby ostatnia bez ciazy.
Strawbelka, u mnie objawem jest baaaaardzo slaba @. Tyle tego co kot naplakal. Niech wroci normalna wredota to bedzie sukces
Bertha, ja mialam zrosty wyciete, a polipy wylyzeczkowane.
Strawbelka, u mnie objawem jest baaaaardzo slaba @. Tyle tego co kot naplakal. Niech wroci normalna wredota to bedzie sukces
G
Gość
Gość
Arda bo u mnie od 3 cykli chyba , tez tyle co kot naplakal, ale mialam histero na jesieni i wszystko bylo ok.Hej, hej, ja dzisiaj zabiegana, a wieczor spedzilismy z malzonem w kinie a w piatek smigam na kroplowe, oby ostatnia bez ciazy.
Tylko tez mnie zastanawiaja te @, bo dawniej to sie ze mnie lalo jak z odkreconego kranu.
susana
czarna_mala
Witam się [emoji259]
Takie skąpe @ to może być też oznaka lichego endometriumArda bo u mnie od 3 cykli chyba , tez tyle co kot naplakal, ale mialam histero na jesieni i wszystko bylo ok.
Tylko tez mnie zastanawiaja te @, bo dawniej to sie ze mnie lalo jak z odkreconego kranu.
Śliczny [emoji7] ja po 3 poronieniu wzięłam psiaka ze schroniska i nie żałuję, przelałam całą miłość na niego i szczerze powiem, że mam świra na jego punkcie [emoji1]Witajcie koleżanki Sasanki
Po pierszwe ja mam maltańczka .
Cudowny jest .Jaj był u mnie już z miesiąc to ni stąd nizowąd po 11 latach zaciążyłam
.Tak że polecam też tą kurację .Zobacz załącznik 749081
Susana piekny jest twoj psiurek. Tez bym takiego chciala!
Co do skopych @ to ja jak zaczynalam.starania to byly wieksze, z biegiem miesiecy jednak stawaly sie slabsze. Mysle ze to troche przez nasze suplementy typu inofem itp. One podrasuja wszystko ale do czasu, na poczatku a potem to gorzej i z tego co pamietam nie tylko my tak mialysmy. U mnie tez slablo endometrium.
Co do skopych @ to ja jak zaczynalam.starania to byly wieksze, z biegiem miesiecy jednak stawaly sie slabsze. Mysle ze to troche przez nasze suplementy typu inofem itp. One podrasuja wszystko ale do czasu, na poczatku a potem to gorzej i z tego co pamietam nie tylko my tak mialysmy. U mnie tez slablo endometrium.
reklama
Podziel się: