reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wszystko naraz chętnie wezmę. Wszystkie namiary.
I pytanko Czy ten Pan Przybycień naprawdę taki dobry/ dużo ma negatywnych opinii. Zraziłam się już do wielu ginekologów. Przez wiele rąk przeszłam. Szukam człowieka

reklama
dziewczyny to ktore teraz w kolejnosci sie staraja? czy ktos zostaje na taki dlugi termin jak ja? ja wyliczylam, że jesli malinowski da nam szczepinia i wnajlepszymm przypadku, czyli, że po 3 szczepionkach bedzie dobrze to w maju mozna myslec juz o czyms...w najgorszym moze wtym roku..albo wogole
aga czy ty dzis mialas jechac do maliny czy cos pomylilam?

Ostatnia edycja:
Wszystko naraz chętnie wezmę. Wszystkie namiary.
I pytanko Czy ten Pan Przybycień naprawdę taki dobry/ dużo ma negatywnych opinii. Zraziłam się już do wielu ginekologów. Przez wiele rąk przeszłam. Szukam człowieka
na encortonie ani heparynie nie probowalas? badania jakies ci zlecono? jakies robilas?

Witam w bialy poranek :-D
Lumia ja tez robilam samo NK bo sama, zobaczysz jak sa wysokie, wiec tak jak Strawbelka pisze- obraz Ci to da.
Inofem pilam caly czas do +testu
Bertha, niby jak sie ma wirusa w organizmie to nie jest grozny, mi tez lekarz mowil ze to "jeden z objawow". U Ciebie sadze ze nowr stanowisko sie przyczynilo ;-) Ja niestety te ciazr co stracilam mialam z opryszcza, w obecnej nie mialam bo dermatolog zrobila mi kuracje przed planowaniem-polecam. Zakladam ze to przypadek ale tak mialam ;-)
Nafoczka co to za kuracja. Ja w dwoch straconych mialam opryszczke na ustach.

pewnie na heviranie? dziewczyny zapomnialam na smierc wam o czyms napisac, że ja w 2011 roku wykryłam u siebie hpv 31 ten wysokogenny i od tamtego czasu robie cytologie co pol roku i zawsze mam "jedynke" moj byly gin twierdzi, że po takim czasie na pewno wyzdrowialam a immunolozka stwierdzila, że pewnie juz nie mam i przez to moge miec tak duze te nk bo organizm zwalczal hpv ale to nie to chcialam napisac, chcialam napisac, że tylko przez corka czyli ciaza donoszona mialam kuracje miesieczna heviranem ...i teraz mysle, że moze to tutaj jest pies pogrzebany musz ekoniecznie malinie o tym wspomniec.

Witaj Destino. Dziewczyny dobrze Ci radzą.
Przybycien nie jednej już z tego forum pomógł. Dobry immunolog + Przybycen i będzie sukces.
Fondi byłam dziś robić allo mrl i jeszcze jakieś tam dwa badania. Czekam 3 tygodnie
na wyniki i bierzemy sie do roboty. Boćki z Egiptu wyleciały i Gwiazdeczki dobrze tam wypatrujcie bo jak zobaczycie lecącego mówię Wam będą z tego dzieci jak nic.
Wizytę u Maliny ma 30 marca. Fondi kuruj się i zaraz czas zleci i będzie 21 marca i jak Malina się za Ciebie weźmie będą z tego bliźniaki jak nic.

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy działa na faskolke. Wiem ,że za jej przyczyną może się pojawić opryszczka, Ja raz miałam w ciąży i ją donosiłam. Pewnie jest tak jak Nafoczka pisze,że jest to też przyczyna stresu związanego z nową pracą.

Bertha no nie powiem mąż słuch ma świetny ;) Jak będziesz to się będziemy cieszyć :D

Strawbelka dom nie zając nie uciekanie jak masz do tego przekonanie ,że postawienie domu przed ciążą może spowodować ,że nie zapełnisz go dzieciaczkami to też bym się wstrzymała. Zresztą budowa to nie mały stres, z drugiej strony może dzięki budowie odcięłabyś myśli od zaciążania. Uważam ,że u wielu par to jest głównym problemem. Często piszemy o patologii ,że te co piją ,albo te co nie chcą to mają dzieci i ciąże ot tak.Dla mnie to jest to!! One nie mają problemów wszystko mają gdzieś liczy się tu i teraz, a nie mają ambicji na więcej i dlatego tak łatwo zachodzą.
Beata, ja juz odcielam mysli dzieki pracy. Dzis nawet 12 godz. siedzialam, bo roboty tyle, a ja kocham swoj zawod. Nawet o staraniach jakos nie mysle i nic nie planuje.
Dziewczyny dzieki tej pracy w ciagu paru dni zrobilam sie znow wesola osoba, wszystkiego mi sie teraz chce, a wczesniej zamykalam sie w czterech scianach i nawet do ludzi nie chcialam wychodzic.
Praca fajna bo robie to co lubie i pracuje u fajnych ludzi.
Z ta praca to chyba wygralam los na loterii:)
Reszta mi sie moze tez sama pouklada;)
Moze to bedzie moj rok;)

Witaj Destino. Dziewczyny dobrze C radzą.
Przybyciem nie jednej już z tego forum pomógł. Dobry immunolog + Przybycen i będzie sukces.
Fondi byłam dziś robić allo mrl i jeszcze jakieś tam dwa badania. Czekam 3 tygodnie
na wyniki i bierzemy sie do roboty. Boćki z Egiptu wyleciały i Gwiazdeczki dobrze tam wypatrujcie bo zobaczycie lecącego mówię Wam będą z tego dzieci jak nic.
Wizytę u Maliny ma 30 marca. Fondi kuruj się i zaraz czas zleci i będzie 21 marca i jak Malina się za Ciebie weźmie będą z tego bliźniaki jak nic.
heheh oby zobaczymy juz bym chciala ten 21 marca:)
czyli jak allo spadlo to sie staracie tak? po 3szczepieniach ? a jak nie spadlo to co wtedy ? czy juz na pewno spada?

Strawbelka tylko pozazdroscic:)

reklama
Do góry