reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana Ovli pieski jak tralala ja się swoim świrkiem nie chwalę bo jej zdjęcia nie zdążę zrobić i już leci ;)

Beata dzwoniłas może do tego Bałaganu czy udało się naprawić sprzęt do histero?
Aga ta dzwoniłam kazali dzwonić środa ,czwartek. Niestety ten miesiąc mi przepadł bo kazali przyjść do 7 dni po skończeniu okresu czyli jakieś 12-14 dcyk. a ja już dziś mam 16.Więc do następnej miesiączki (o ile taka nadejdzie ) :p

Strawbelka to faktycznie budowa Ci na tą chwile nie potrzebna jak masz taki happy czas to korzystaj a budową stresu sobie dodałabyś i koniec z sielanki :)

reklama
Hej hej.

Co do skapych @ lichego endometrium. Takie bylo u mnie pierwsze podejrzenie oczwiscie wiec pomiary byly. Jakies super nie bylo, ale w normie sie miesci. Stad histero i szukanie glebiej.

Susana, sodziak!

Miło się was czyta dziewczyny. Można zapomnieć o swoim bólu. Ja trochę o zwierzątkach. My po Olivce (tak się nazywa nasz pierwszy ludzik) wzięliśmy psa. Miał być malutki a urosła krówka - kundel z ADHD. A jak odeszły szczurki (chyba w grudniu) to wzięliśmy kocika. Mnie odstresował kot i udało się drugi raz zajść pomimo półrocznych starań. Któraś z was pytała o kota. Moja dwie siostry po dwie zdrowe ciąże i brak toksoplazmozy Mieliśmy wtedy dwa koty. Ja też nie mam tokso. Poza tym kota można zbadać zanim się weźmie.
A badania? ledwo spotkałam lekarza, który postawił mnie na nogi z endometriozy i od razu mówił o invitro, bo na naturalny sposób nie miałam szans po takich stanach zapalnych. A tu udało się. Chciałabym tylko, by udało się z życiem.

Destino a pies z kotem sie lubia ?
Zadzwonilam.do endokrynologa bo wpadlam w nadczynnosc. Zapytala mnie czy biore encorton powiedzialam, ze nie bo lelarz kazal odstawic...zlapala sie za glowe zapytala czy mam omdlenia zawroty glowy itp. Mowie ze juz nie ale mialam i to bardzo ...mowila ze mam zablokowane nadnercza od encortonu i moglam straszna krzywde sobie zrobic tym ....taki oto konowal ..strawbelka pisala o tym ze nie mozna jak juz odstawilam masakra a tu mialam nie od grypy tylko od nadnerczt i.nadal jestem.mega slaba i mowi ze to przez to

Fondie trzeba było go dawno w dupę kopnąć jak Ci dziewczyny radziły.

Aśki od doktora P. Jak umówiona jestem na godz 15 to o 15 wchodzę czy jak będę wcześniej to się wcześniej wchodzi? Bo zastanawiam się czy nie być tam wcześniej np.koło 13 lub nawet kilka dni hehe (żarcik)

Fondie
Ale jak inaczej odstawiać encorton jak się starasz przez kilka miesięcy?
Przevież nie będziemy go brać non stop .
Wiadomo że to wszystko żle wpływa na nadnercza .
Do mnie zawitała wielebna @
Fanfary:realmad:

Wczoraj odebrałam wyniki krzywej
Glukoza 1 -88
Glukoza 2 -90
Glukoza 3- 90
Hemoglobina gliko.5,1
Tsh 1,04
Zdrowa kobita ze mnie .hehe:rolleyes:

Kot to diabeł wcielony, więc ciągle się piorą. Jednak już żyć bez siebie nie potrafią. Najgorszy jest jednak pies bo do niego nic nie dociera ani prośby, ani groźby :-) :)
Dziewczyny mam pytanko, bo jest u mnie pewna zależność w zachodzeniu jaką zauważyłam. Zawsze początek ciąży zaczynałam zapaleniem oskrzeli. Nie byłam jeszcze u lekarza, ale może któraś z was miała coś podobnego?

reklama
Susana a metformine bierzesz dalej ? Mialam encorton odstawiac powoli tak duza dawke a on kazal na raz i zablokowalam nadnercza

Do góry