reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Destino, przykro mi bardzo! Napisz cos wiecej o sobie.

Asia, mozliwe, ze @ czai sie za rogiem, bywa niestety mocno bolesnie po stracie.

Swoja droga dziewczyny juz nie moge sie doczekac @, ciekawa jestem czy bedzie po niej widac brak polipow i zrostow.
Arda a jaka jest @ ze zrostami i polipami?

reklama
Beata, ja juz odcielam mysli dzieki pracy. Dzis nawet 12 godz. siedzialam, bo roboty tyle, a ja kocham swoj zawod. Nawet o staraniach jakos nie mysle i nic nie planuje.
Dziewczyny dzieki tej pracy w ciagu paru dni zrobilam sie znow wesola osoba, wszystkiego mi sie teraz chce, a wczesniej zamykalam sie w czterech scianach i nawet do ludzi nie chcialam wychodzic.
Praca fajna bo robie to co lubie i pracuje u fajnych ludzi.
Z ta praca to chyba wygralam los na loterii:)
Reszta mi sie moze tez sama pouklada;)
Moze to bedzie moj rok;)
Super to słyszeć :) bardzo sie cieszę :):)

Ja tez mam zrosty i torbiel czekoladowa. Mój gin i dwaj inni powiedzieli ze na torbiel lekarstwo to ciąża. Takze nic mi nie zlecili typu lekarstwa czy zabieg. Na zrosty mam czopki - Biostrepta (lub zamienniki).

Fondi allo ma iść do góry jak będę miała ok 30 % to będę mogę spróbować i 30 umówić się na wizytę z doszczepieniem. Będzie dobrze takie mam przeczucie.
Strawbelka powiem Ci tak ja zawsze zachodze jak nie mam kiedy podrapac się w tyłek, jak mam pracy full tak też będzie i z tobą i tego Ci życzę z całego serca
Beata dzwoniłas może do tego Bałaganu czy udało się naprawić sprzęt do histero?

Destino ja mam swietnego laparoskopowca, wyluszczyl mi torbiel z jajnika, a tak sie wgryzla ze lekarze straszyli usunieciem jajnika. Teraz smiga jak nowy. Mialam torbiel czekoladowa. Nie wiem czy on jest typowo od endometriozy, ale w szpitalu pelno pacjentek z endometrioza. Podobno najlepsi lekarze tam sa, tak pacjentki za kazdym razem jak tam jestem mowia. W szpitalu opieka super. Szpital w Bytomiu, lekarz przyjmuje w Katowicach i Bytomiu.
Ja Ci moge go z czystym sumieniem polecic jakbys chciala zrobic laparo i pousuwac zrosty, on zrobi to rewelacyjnie.
Jesli chodzi o immunologie to chyba nie polece nikogo...

A gdzie się podziała Ovli?
Hej dziewczyny jestem . Mała czarna bardzo mi miło że o mnie pamietasz ;) . Nie odzywam się tutaj za bardzo bo nie jestem w temacie . Nie jestem w ciaży , nie leczę się tak jak wy i nie mam o czym pisać ;) .

Co u mnie ? byłam dzisiaj na wizycie u lekarza i moja tarczyca jest teraz za niska 0,04 tsh , za duzo brałam leków i tera muszą zmniejszyć dawkę , nadal się staram mam 38dc nie mam okresu a test w poniedziałek wyszedł negatywny . Pewnie przez ta tarczyce znów @ zabłądziła i spóżnie się ;( .

Strawbelka dziekuje ;)
Tak chwale się pieskim , ktory jest u mnie na tylko na tydzień czasu . Koleżanka pojechała do Dubaju na wakacje . Załączam zdjęcie
ImageUploadedByForum BabyBoom1456953849.085378.jpg

Pozdrawiam was drogie przyjaciółki forumowe ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456953849.085378.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456953849.085378.jpg
    416,1 KB · Wyświetleń: 493
reklama
Do góry