reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
A co Wy tutaj knujecie, że stale maile sobie na priv przesyłacie???? :-)

Lumia, super, że się zdecydowałaś. Czyli niebawem dołączasz do mnie i Nafoczki i jednak uda Ci się urodzić jeszcze w tym roku :-) :-) :-)

Susana,a jak u Ciebie? Rozmowy z mężem przeprowadzone?

U mnie nic nowego, czytam książkę, leżę, odpoczywam i sie nudzę. Leci mi 22 tc, Bożeeeee, jeszcze 18 tyg...strasznie długo.

Buziaki dla Wszystkich Dziewcząt!

reklama
Doris a jaką książkę czytasz?? Może Greya?? Heh .Jeśli nie to jej nie czytaj bo szaleństwo w ciąży nie jest wskazane :D.
Właśnie Susana jak to z mężusiem ?
Gdzie się pochowała reszta dziewcząt? Jakie mają plany na marzec? Jakaś cisza i skupienie na forum to może wkrótce wysyp??

Hej
A co Wy tutaj knujecie, że stale maile sobie na priv przesyłacie???? :-)

Lumia, super, że się zdecydowałaś. Czyli niebawem dołączasz do mnie i Nafoczki i jednak uda Ci się urodzić jeszcze w tym roku :-) :-) :-)

Susana,a jak u Ciebie? Rozmowy z mężem przeprowadzone?

U mnie nic nowego, czytam książkę, leżę, odpoczywam i sie nudzę. Leci mi 22 tc, Bożeeeee, jeszcze 18 tyg...strasznie długo.

Buziaki dla Wszystkich Dziewcząt!
Doris. Beatka
z moim jeszcze nie gadałam .Będę go mordować jak dostane @
.Ale narazie @ ani widu ani słychu .

Doris
Napisz mi prosze kiedy dostałaś @ po tej bioch .Bo ja krwawienia poronnego tak jak ty pisałaś dostałam chyba w 49 dc .Zawsze @ po poronieniach dostawałam po 3-4 tygodniach a teraz nic .Dziś 31 dc.
Jutro na bete lece skontrolować jak spadła
Super że u ciebie bezproblemowo i bezstresowo .Wiem że ci się dłuży ale już bliżej jak dalej !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Doris. Beatka
z moim jeszcze nie gadałam .Będę go mordować jak dostane @
.Ale narazie @ ani widu ani słychu .

Doris
Napisz mi prosze kiedy dostałaś @ po tej bioch .Bo ja krwawienia poronnego tak jak ty pisałaś dostałam chyba w 49 dc .Zawsze @ po poronieniach dostawałam po 3-4 tygodniach a teraz nic .Dziś 31 dc.
Jutro na bete lece skontrolować jak spadła
Super że u ciebie bezproblemowo i bezstresowo .Wiem że ci się dłuży ale już bliżej jak dalej !!!!!!!!!
susana ja po biochemicznej miałam równiutko po 28 dniach
bea, ja się skupiam, bo owulacja się zbliża :D ( planowo piątek lub sobota)

Susana, ja pierwszą po biochemicznej dostałam w 35 dc, cykle miałam 28 dniowe - właściwie po każdej biochemicznej miałam lekki poślizg

Nie wiem czy działa na faskolke. Wiem ,że za jej przyczyną może się pojawić opryszczka, Ja raz miałam w ciąży i ją donosiłam. Pewnie jest tak jak Nafoczka pisze,że jest to też przyczyna stresu związanego z nową pracą.

Bertha no nie powiem mąż słuch ma świetny ;) Jak będziesz to się będziemy cieszyć :D

Jasne jasne, ja nie wiąże mojej opryszczki z zafasolkowaniem, tak tylko przy okazji ze mi sie pojawiła to zaczęłam sie zastanawiać jakie w ogóle ten wirus ma przełożenie na ciąże.

Tja, słuch pierwsza klasa... Jakby sie udało zrobimy z tego niezła anegdotę. :)
Ale prawda jest oczywiście tez taka ze gdybym bardzo chciała sie wstrzymać to bym po prostu "uciekła", albo wyraźniej starała sie mowić. Ale wiecie, mózg swoje (nowa praca, daj na wstrzymanie), a serce swoje (bejbik bejbik bejbik!!!!) :)

hej
Piszę niepewnie i ze łzami w oczach. Mój kolejny aniołek począł się, ale umiera. Przede mną jeszcze cała procedura poronienia. Jestem zagubiona. Miło was czytać choć i u was trudno. Ale więcej nadziei. pomyślałam, że napisze. Mieszkam od roku w Krakowie i nikogo nie znam. Nawet gina nie mam. Może polecicie kogoś. Najlepiej by znał się na endometriozie. Dziękuję

Destino, przykro mi, że dołączasz do naszego grona. Ale tutaj znajdziesz wsparcie i wiele cennych rad.
Napisz coś więcej o sobie, która to ciąża, tydzień, co się działo wcześniej. jakie badania robiłaś.

reklama
Dziewczyny, mnie po 3 tygodniach od zabiegu boli brzuch, tak jak przy poronieniu i @, ale @ nie ma. Próbuję się dodzwonić do swojej gine, nie wiem czy nie skończy się wizytą na IP. Bardzo się boję, że to może mieć skutki nieodwracalne :-(

Do góry