reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny ile Wy macie sily :-) ja leze az tylek mnie boli, ale co zrobic... Czekam az ustanie krwawienie ale narazie raczej bez zmian... Moja pani dr mowila mi ze nawet tydzien moze trwac. Do tego doszla niedokrwistosc lekka.

Barbinko, gratuluje praacy :-)

reklama
no to dobrze,że dbają o Was,nie miałam okazji tam być,ale raczej dobre opinie słyszałam o tym szpitalu.Trzymajcie się ciepło,bo na dworze mróz brrrrrr -13 stopni.A ja na noc do pracy z czego godzinę będę na dworze...

Barbinko mój plan to brak planu nie wiem kiedy co i jak do m nie jade w srode na wizyte an sie doszczepic bo ciązy nie ma a recepty to ja sama zorganizuje,MAM 6 mrozaczków wlew zakupiony czeka u lekarza obstawie sie znowu lekami i spróbuje,Rozwarzam ze ...........tojeszcze sprubuje z komórkami dawczyni ,chociaz te tłumaczenie że nasz komórki ssa zle to tylko gadanie bo natak wczesnym etapie odrzucania zarodka nie sa w stanie czegokolwiek zbadac,czytałam ze na wczesnym etapie do5 6\7sa to raczej problemy złej śluzówki lub reakcja róznych przeciwciał w organizmie kobiety a dopiero ciąze pow 8tyg to reakcje na różne wady dziecku czarna magia z tym wszystkim

Dziewczyny a czytałyście o wlewach z Intralipidu. Ponoć w Stanach są stosowane zamiast Kiovigu czy IVIG-u .
Niesamowita różnica w cenie.

Barbinko - ale zaje...... Strasznie się cieszę. Również ze względu na to, że mam nadzieję, że niedługo wrócisz do starań:) bardzo mocno Ci kibicuję...
alokin - cóż Ci powiem. Strach jest zawsze ale trzeba próbować jak najbardziej rozsądnie podejść do tematu... Jak najbardziej próbowałabym obniżyć nk ale nie ma co myśleć o wlewach... Możesz mi przypomnieć tak króciutko Twoją historię:)
feluś- ja bym nie szła w kd - to kolejny koszt a skoro masz 10 blastocyst to nie wierzę w to, że coś jest nie tak z zarodkiem. Masz endometriozę, nk, ana i asa tak? dobrze pamiętam? myślę, że w tym wszystkim jest problem (tak jak u mnie) nie ma co czepiać się zarodów:)
Możesz mi napisać jak dokłądnie Malina przepisywał Ci equoral? czy w cyklu gdzie miałaś transfer czy wcześniej? bardzo proszę o tą informację:)

reklama
Do góry