nie, porownuje dwie ciaze na zestawie jedna z czerwca 2015i ta. W tej nawet nie licze blizniaka juAgnieszka ogromnie sie ciesze ze wszystko dobrze bo oststnio tu troche smutnego zamieszania weszlo!
Strawbelka tez mialam sono droznosc robiona przez samego "wielkiego" Przybycienia i spojrz ;-) nie wiem czy pamietasz jak mi mowil ze zostane z ta rurka od kontrastu i zolnierzyki bedziemy tedy wpuszczac az sie uda wiec niczym sie nie przejmuj :-*
a co do Fondie to kosmki parafinowe mozma oddac w kazdej chwili bo ja tak u patologa wybieralam nawet po 5latach jesli sa w parafinie a przy lyzeczkowaniu zazwyczaj sa. Mi Przybycien kazal wyslac, wiec nic straconego. A swoja droga piszesz ze oba kropki odeszly w 9tyg. a w styczniu jeden juz nie mial akcji serduszka, 04.02 po wizycie zanikal a teraz mial 9tyg? czy znowu cos nie rozumiem? Przykre to wszystko :-(
a mi znowu katar wrocil, juz nie mam sily bo chyba cala ciaze przesmarkam :-( 5tyg.z malymi przerwami, ale jesli moje witaminki zjada moj bokser choc lepiej pilkarz to niech je do woli ;-) co radzicie na katar?
reklama
K
kaira24
Gość
Nafoczka ja nasivinem do dzieci sie posiłkowałam. Jak mi dzieci wyciągali odrazu katar przeszedł.
Fondi mnie zastanawia jedno jesli to był 9 tydzien to wcześniej niezauważył ze akcji serca nie było to niemożliwe tym bardziej ze średnio koło 6 tyg akcja jest a ty pisałaś ze mały jest starszy. Co napisali ci na wypisie
Fondi mnie zastanawia jedno jesli to był 9 tydzien to wcześniej niezauważył ze akcji serca nie było to niemożliwe tym bardziej ze średnio koło 6 tyg akcja jest a ty pisałaś ze mały jest starszy. Co napisali ci na wypisie
Aga707
Fanka BB :)
Fondi porównywanie nic nie da. Malinowski twierdzi, że niestety ale geneteyka jest powiązana z immunologia.
Dziewczyny ważne kiedy jest robiona histeroskopia ponieważ endometrium na początku cyklu jest cieńsze i lepiej widać. Czasami lekarz daje przed tabletki anty jeśli mają duże obłożenie na oddziale i robią dużo zabiegów. Po tabletkach antykoncepcyjnych jest cienkie endometrium i mogą robić zabieg w dowolnym dniu cyklu. Jeśli zabieg jest robiony w cyklu po lyzeczkowanie to dzień nie ma znaczenia bo endometrium jest i tak cienkie. Czasami potrzebuje dwa trzy cykle żeby się odbudować. Wszystko Laleczkom Miłego Dbia
Dziewczyny ważne kiedy jest robiona histeroskopia ponieważ endometrium na początku cyklu jest cieńsze i lepiej widać. Czasami lekarz daje przed tabletki anty jeśli mają duże obłożenie na oddziale i robią dużo zabiegów. Po tabletkach antykoncepcyjnych jest cienkie endometrium i mogą robić zabieg w dowolnym dniu cyklu. Jeśli zabieg jest robiony w cyklu po lyzeczkowanie to dzień nie ma znaczenia bo endometrium jest i tak cienkie. Czasami potrzebuje dwa trzy cykle żeby się odbudować. Wszystko Laleczkom Miłego Dbia
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Kaira ale u Fondi bilo serduszko. W czw na wizycie lekarz stwierdzil brak akcji serca.
Zaraz znów się zacznie nagonka ale wklejam wam mój wypis wczorajszy. Nie mam pojęcia nie udowodnienia wam, że było serduszko bo nie mam usg. Było serduszko sama widziałam u lekarza tydzień temu w czwartek. Zarodek odpowiadał 7t3d wiec idealnie bo miałam miesiączkę 14 grudnia w pregnyl na pęknięcie dostałam 28 grudnia. W czwartek ostatni pani doktor zrobiła usg widziałam zarodek bez serduszko odpowiadał 9 tyg. Był duży nawet miałam wrażenie, że rączki widziałam bo to nie było już kulko takie jakby tylko juz taka fasolka brak akcji serca. 10 minut ja ogldalysmy widziałam ciałko żółte, tak tłumaczyła ta babka widziałam zarodka nie ruszał się po włączeniu przepływów pokazało moje tętnicze chyba na macicy nie chce mieszać ale tak zrozumiałam od niej. Nie było ooo serduszka był zarodek. Wczoraj usg robiłam ta sama babka-co mnie dziwi bo zawsze jak miałam zabieg drugie usg było robione przez innego niezależne go lekarza. Ale w czwartek było robione usg jak prywatne wiec nie wiem czy dołączone do karty. Nie rozumiem uwierzcie i dlaczego tutaj napisała puste jajo plodowe zarodek był w czwartek . Wtedy też odstawiłam wszystkie leki zostawiając bromergon i letrox. Wczoraj zarodka nie widziałam ale usg trwało kilka sekund mówiła ze tylko musi być usg bo takie są wymagania. Nie kłamie nie mieszam pisze prawdę. Widzę że byłam pod mega zła opieka i zmiana lekarza mnie otrząśnie. Wklejam i zakleilam dane i lekarzy żeby nie oceniać nikogo.
Aga czyli jakbymalinowski wmarcu potrzebował genetyki zarodka to jeszcze ja dostanę ze szpitala ? Wybrany plik za duży zaraz spróbuję znów i wam wkleje
Aga czyli jakbymalinowski wmarcu potrzebował genetyki zarodka to jeszcze ja dostanę ze szpitala ? Wybrany plik za duży zaraz spróbuję znów i wam wkleje
Kaira to ty tez taki smarkacz jak ja? no moze ten nasivin kupie bo woda morska to za malo, dzieki ;-)
Beatka, tak robilam allo w K-wie, za 394 ale w tym masz tez test mikrocytotoksyczny- to kazal P. i jak bylam to od razu zrobilam sama komorki NK za 75, a i wiesz ze Mlr robicie razem?
Fondie nie chodzi o nagonke tylko o haos, moze rzeczywiscie chodzilo ci o porownanie ciaz ale.tak jak Aga sadze ze zadna z nas ich nie porywnywala i nie jest to wyznacznik, my ci tylko radzimy. napisalam ci ze z komkow statej ciazy tez mozesz zrobic kariotypy zarodka bo tak wysylalam do genesisu skoro ma chodzic o porownanie
Beatka, tak robilam allo w K-wie, za 394 ale w tym masz tez test mikrocytotoksyczny- to kazal P. i jak bylam to od razu zrobilam sama komorki NK za 75, a i wiesz ze Mlr robicie razem?
Fondie nie chodzi o nagonke tylko o haos, moze rzeczywiscie chodzilo ci o porownanie ciaz ale.tak jak Aga sadze ze zadna z nas ich nie porywnywala i nie jest to wyznacznik, my ci tylko radzimy. napisalam ci ze z komkow statej ciazy tez mozesz zrobic kariotypy zarodka bo tak wysylalam do genesisu skoro ma chodzic o porownanie
reklama
G
Gość
Gość
Fondie nie ma tu zadnej nagonki na Ciebie. Dziewczyny Ci tylko chca pomoc i pisza jak jest z tym badaniem fasolki. Ja bym zrobila tak jak radza. Chcesz robic pelna diagnostyke u Dubra tak chyba pisalas. Warto zrobic badanie fasolki bo to Ci juz da jakis obraz. Sluchaj dziewczyn, one chca Twojego dobra!!!
Podziel się: