reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia biorę: na tarczycę 25mg letrox, clexane 0,2 bo ja mam tendencję do krwiaków, encorton 15mg choć Dubrawski zalecił 10mg, wit.metylowaną B12 i metylowany kwas foliowy, vigantoletten 1000 2 tabletki, colostrum 3 tabl. lacibios femina-probiotyk, duphaston 3 razy dziennie. Dubrawski na początku podejrzewał wady genetyczne płodu ale jak zobaczył wynik badania kosmówki to powiedział, że to na pewno immunologia. Encorton kazał brać przed owulacją w cyklu starającym się.
Powiedział, ze teraz kluczowe będą najbliższe 2 tyg. tak więc jeszcze proszę o modlitwy i pozytywne myśli.
A w trakcie ciąży juz encortonu nie bierzesz, tylko przed?

reklama
Dziewczyny spokojnie. Kosmowke zawsze można pobrać. Należy udać się na patomorfologii i wypożycza kostkę parafinowa z kosmówka. Zawsze pobierają bo dostajemy wypis z wycinkiem histopatologicznym. Wypożycza kostkę i dokumenty można składać jak będzie już wynik wycinka histopatologicznego. Fondi jak ochloniesz to może warto jednak zrobić to badanie. Jak już coś robić dobrze to od a do z. Agnieszka bardzo ciesze , że wszystk jest ok. I takich wiadomości potrzebujemy.

Ja na miejscu Fondie też bym oddała do badania.Ostatnio miałam samoistne więc się nie dało .Chociaż bym wiedziała czy to wada czy zestaw zawiódł.

Miałam odpisać , ale Aga już wszystko napisała w temacie:) Więc Fondi zastanów się poważnie nad tym badaniem!
Dobrze Aga napisała. Jak coś robić to od A do Z!

Bertha encorton biorę cały czas ale napisałam że brałam już przed a nie od pozytywnego testu.
Nie jestem na L4 bo mam własną działalność, jestem stylistką paznokciową i nie mogę stracić klientek bo nie będzie mnie stać na lekarza, badania i leki. Umawiam klientki w odstępach i dużo leżakuję.
Fondie strasznie wysoka beta, aż niewiarygodne że ustała akcja serca, moja beta ze środy to 36250 i juz teraz bardzo mało przyrasta więc ja wątpię czy u mnie dojdzie do takiej wartości. Dubrawski zresztą powiedział zebym nie robiła bo tylko niepotrzebnie się będę denerwować bo przez 4 dni przyrosła tylko 8000

Bertha encorton biorę cały czas ale napisałam że brałam już przed a nie od pozytywnego testu.
Nie jestem na L4 bo mam własną działalność, jestem stylistką paznokciową i nie mogę stracić klientek bo nie będzie mnie stać na lekarza, badania i leki. Umawiam klientki w odstępach i dużo leżakuję.
Fondie strasznie wysoka beta, aż niewiarygodne że ustała akcja serca, moja beta ze środy to 36250 i juz teraz bardzo mało przyrasta więc ja wątpię czy u mnie dojdzie do takiej wartości. Dubrawski zresztą powiedział zebym nie robiła bo tylko niepotrzebnie się będę denerwować bo przez 4 dni przyrosła tylko 8000
Ok, rozumiem teraz.
To rzeczywiście fondie miała duża ta betę... Strasznie to dziwne.

reklama
ta beta mnie zdolowala dziewczyny ..wiem kazda przez to przeszla i smece starsznie ale moglam jej nie znac:( ide juz zamowic sobie pizze z mezem bo cora usnela u tesciowej i zostaje na noc tam. Miłej nocy kiedys i u reszty z nas slonce zaswieci...

Do góry