reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lumia to dbaj teraz o siebie, bierz wszystkie suplementy, wysypiaj się, może jakiś sporcik, żebyś była w mega formie:)

Witam,

Szalejecie! 20 stron :-)
Przebrnelam, zacytowałam, a w wiadomości żadnego cytatu! Także lecę z pamięci :-)

Gosiu, być może i nie potrzebny clexane będzie, nie wiem... Ale zastanawiam się nad mutacją... Mam obie C677T i A1298C...
W dodatku... Maciej, mimo wady, odejścia wód w 17 tygodniu urodził się z odpowiednią wagą na dany tydzień ciąży, z Miłoszem było inaczej... W ciągu 4 ostatnich tygodni przybrał zaledwie 70-90 g...

Bertha, pamiętam, że miałam coś napisać. Ale nie pamiętam co :-)

Arda, ja jak umawiałam się na histeroskopie, to z dokładnością patrzyli by było to po @
Później wszystko gorzej niby widać

Pozdrawiam wszystkie :-)

Agnieszka dobre wiesci przynosisz zaciskam kciuki

Ja bylam u ginekolog, powiedziala ze jak najbardziej bez zelaznego zestawu nawet nie ruszamy! Ale niewie czy da rade na ryczalt...
Do tego bedziemy obserwowac cykl...niepodoba jej sie:/ zobaczymy co z tego bedzie

Agnieszka ogromnie sie ciesze ze wszystko dobrze bo oststnio tu troche smutnego zamieszania weszlo!

Strawbelka tez mialam sono droznosc robiona przez samego "wielkiego" Przybycienia i spojrz ;-) nie wiem czy pamietasz jak mi mowil ze zostane z ta rurka od kontrastu i zolnierzyki bedziemy tedy wpuszczac az sie uda :-D wiec niczym sie nie przejmuj :-*

a co do Fondie to kosmki parafinowe mozma oddac w kazdej chwili bo ja tak u patologa wybieralam nawet po 5latach jesli sa w parafinie a przy lyzeczkowaniu zazwyczaj sa. Mi Przybycien kazal wyslac, wiec nic straconego. A swoja droga piszesz ze oba kropki odeszly w 9tyg. a w styczniu jeden juz nie mial akcji serduszka, 04.02 po wizycie zanikal a teraz mial 9tyg? czy znowu cos nie rozumiem? Przykre to wszystko :-(

a mi znowu katar wrocil, juz nie mam sily bo chyba cala ciaze przesmarkam :-( 5tyg.z malymi przerwami, ale jesli moje witaminki zjada moj bokser choc lepiej pilkarz to niech je do woli ;-) co radzicie na katar?

Ostatnia edycja:
Jak już coś robić dobrze to od a do z. Agnieszka bardzo ciesze , że wszystk jest ok. I takich wiadomości potrzebujemy.

Podpisuję sie pod tym co napisałaś. Ja żałowałam ,ze nie wiedziałam co się stało w lipcowym zakończeniu ciąży ,co było powodem.

może jakiś sporcik, żebyś była w mega formie:)
I mi sie przypomniało po co ćwiczę . Dzięki ;) bo chęci już mi zanikały.

Nafoczka chyba Fondie chodziło o to że wcześniejszą ciążę zakończyła w 9 tyg?
PS, też byłaś w Krakowie na allo za 400zł?

Kwiatuszek przypomnij mi swój plan działania.

Beata. Ja czekam na @. Ma byc w przyszlym tyg. Pptem od 3dc do 7dc lamette. W 9dc monitoring i jak bedzie dobrze zastrzyk na pęknięcie. Po potwierdzonej owu leli na podtrzymanie.

reklama
Ewa, im wczesniej po @, tym lepiej - wiem, ale zjawic sie franca musi. Do jutra ma czas :) to CALE 2 dni.

Dzien dobry dziewczyny :) witam sie sobotnio!

Do góry