reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

na ligocie w katowicach jestem juz po zabiegu na karcie wypisu bedzie wszystko. no od nowa tzn chcieli dwa oznaczenia betahcg 2x usg bo nie mieli nic bo karty ciazy nie mialam. ale odlot ta narkoza

reklama
Fondie nie rozumie będą co Ci robić od początku? Wystarczy USG i potwierdzenie obumarcie zarodka czy jego brak.

Susana miło ,że się stęskniłaś :)

Arda kiedy masz histero? Ja w poniedziałek :p
Mnie zanim zrobili zabieg, to powtarzali betę, czy na pewno spada...więc 3 dni leżałam, może u Fondie tak samo? [emoji15]

jestem po zabiegu mam nadzieje ze glupot nie pisze :) pierwszy raz nie rzucam sie na kolejna ciaze mam taki spokoj ze najpierw badania a nie na szybko kolejna. wszystko w swoim czasie nie pochopnie.

reklama
Do góry