reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzięki Strawbelka nawet nie wiedziałam ,że tak można. Skorzystam z rady :D
No tylko poszukaj sobie tanszego dentyste, albo sprobuj w pracowni protetycznej, tez robia wyciski i bedzie taniej. U stomatoliga moze nawet 300zl kisztowac, tak zdzieraja, a koszt takiej plytki z ktorej zrobiona jest szyna to mniej niz 10 zl i robi sie to 5 min. Ja bym obdzwonila pracownie protetyczne i spytala sie czy Ci zrobia. Bo dla stomatologow robia wlasnie pracownie;) wiem co mowie;)

Cześć.kobitki
Jakoś udało mi się tu zalogować .
Właśnie godzinę was czytałam .
Fondie .przykro mi .Może powinnaś zrobić badanie genetycxne zarodka?
Może to coś wyjaśni?

Marta gratuluję i cieszę się że betka rośnie.

Strawbelka jak z pracą? Bo może coś pominęłam .

Śniegu mnóstwo.
Wczoraj się objeżdziłam .
Dzisiaj zostałam ze starsxym bo on nie jeżdzi na nartach bo jest po artroskopii kolana .Mąż poszedł na narty z młodszym .

Pozdrawiam was mocno .
Całusy

No w koncu....Susana juz myslalam ze Cie porwali!
Z praca ok, w poniedzialek mi dadza odpowiedz, bo dzis ma przyjsc jeszcze jedna osoba na probe. Wiec musze czekac.

Myślałam że nie da się połączyć tu z internetem a dzisiaj odkryłam że jednak sie da .Ku mojej uciesze bo się już nie mogłam doczekać żeby luknąć co tam u was ?.To już jest nałóg i już mi się tęskniło za wami .:happy2:

Susana to faktycznie nałóg. ale chyba nie doczytałaś zakazu wchodzenia na forum podczas urlopowania?? Dlatego nawet nie piszę Ci sms bo masz o Nas na ten czas nie myśleć

reklama
Do góry