reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
nie zbam tych lekarzy co robili ani moj gin bo ma urlop ani ta babka nie robila.
Nie oddalam do badania bo wynik czy byla wada czy nie duzo nie pokaze bo musialabym tez zbadac wczesniejsza fasolke bo obydwie w9tyg. odeszly:( wiec nawet jesli u jednej byla wada to czemu druga poszla...tylko pelna diagnostyka.moze wykazac co sie dzialo bo obydwie byly na zelaznym zestawie.
Czyje sie olana przez szpital i lekarzy tutaj dalej wciskaja ze trzeba sie starac..szok
tylko.kompetentny lekarz mi pomoze.
co z agnieszka ? oby wszystko dobrze.
strawbelka a jaki ty masz dalej plan dzialania ?

Fondie jaki ja mam plan dzialania? Jak dostane ta prace to bede harowac od switu do nocy bo tyle maja roboty, nie bede nawet miala czasu myslec o problemach. Uda sie to super, nie uda trudno. Ciesze sie z tej pracy, no oczywiscie jak ja dostane...reszta moze sama sie pouklada.
We wtorek jade zrobic droznosc i wtedy bedzie wiadomo co dalej. Narazie nic nie planuje, bo ciesze sie z tej szansy na nowa prace.

Znowu mam int.
Fondie dobrze że cię nie męczyli cytotekiem .Ale przykro że już po wszystkim.
Ja bym zbadała fasoline bo jak by się okazało że wada to by$ wiedziała że żelazny zestaw nie zawiódł .A tak to jesteś w punkcie wyjścia.

Agnieszka odezwij się .Jak wizyta ?

Pozdrawiam was wszyswszys.Ide na pizze i na piwo .

Fondi bardzo mi Ciebie szkoda. Mi po ostatniej stracie pomogła modlitwa, zmówiłam Nowenne do Matki Boskiej Pompejanskiej. Zrobiła plan działania i wszystkie badania. Wybierz takiego specjalistę, który będzie przestrzegał standardów leczenia. Włos na głowie się jerzy że na takim etapie ciąży nie miałas podstawowych dokumentów. Trzymaj się.

Fondi czyli nie pobierali krwi nie robili kontrolnego Usg tylko z wczorajszych fotek wywnioskowali brak akcji serca.

Fondi czyli nie pobierali krwi nie robili kontrolnego Usg tylko z wczorajszych fotek wywnioskowali brak akcji serca.
Pobierali krew do badania z rana a zabieg był niedawno. USG mieli z wczoraj od tej babki i dzisiejszego.
Na wstępie babka na izbie poprosiła o kartę ciąży ja oczywiście nie mam. Poprosiła o usg ja oczywiście nie ma małe mowie ze pani która mi wczoraj robiła i kierowała ma. Poprosiła o ostanie betahcg no a ja mam dawno robione.... wiec mówi, że chyba do jutra zostane mnie łzy poleciały powiedziała ze zobaczy co da się zrobić. Pytała o diagnostykę poronien i wciskala lekarza Mariana szamatowicza , podziękowałam, sama sobie znajdę I grupę krwi poprosili. Potem zrobili usg i po długim mm czasie poszłam na zabieg. Myślę że wszystkie ino będą w karcie wypisowej. To zobaczę ciekawi mnie Beta

Ostatnia edycja:
Marian Szamatowicz to jest specjalistą , ale od invitro. Jego syn Jacek Szamatowicz udziela porad dziewczynami na Naszym Bocianie. Mojej koleżance bardzo pomógł, zaszła naturalnie , a wcześniej miała trzy razy in vitro u Mrugacza. Urodziła ładną dziewczynkę. Koleżanka też kilka razy poroniła.

reklama
Do góry