reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana to faktycznie nałóg. ale chyba nie doczytałaś zakazu wchodzenia na forum podczas urlopowania?? Dlatego nawet nie piszę Ci sms bo masz o Nas na ten czas nie myśleć
Beata
Oj tam oj tam
Ja od was nie muszę odpoczywać .!!!
Mnie się tęskniło za wami .

reklama
Czesc susana :) zazdraszczam nart. Mialam tez jrechac, ale choroba mnie rozlozyla wiec pasuje :(

Fondie, jak sie trzymasz?

A co tu taka cisza?
Ja tak jakby zaczynam cos czuc w podbrzuszu wiec @ sie czai!

czekam ciagle na zabieg bo.nie mam.ani karty ciazy ani badan ani usg od lekarza. wszystko musza od nowa robic boje sie ze do jutra zostane tutaj :( teraz jest ok ale wiem ze jak wroce to bedzie taka pustka zreszta kazda z nas ja zna...musimy znalezc przyczyne bez nien ani rusz. stawiam albo na allo mrl albo nk ale.coraz bardziej wydaje mi sie ze to allo mrl:/ i musze miec szczepionki bo na zwyklym zestawie nic nie pomaga! zarodek super sie rozwijal i nagle dupa znow ten sam tydzien ..znow jestem w pkcie wyjscia i znow zaczynac bede od nowa. tutaj nie daja cytoteku :/ moze ta histerioskopia cos pomoze moje gina olewam juz na pewno szkoda slow.

susana odnosnie badan gentycznych jakby to byla pierwsza ciaza na zestawie to tak sprawdzialbym co jest nie tak (bo gin twierdzil, ze tamta to napewbo wada byla i pech taki) ale 2raz zakonczyc ciaze na etapie 9tygodnia z zestawem zelaznym ? nie wierze ze wada to jest znow tym razem wszystko roslo ladnie "cos "zabija moje zarodki:( tak jak enya pisala w jednym z 1 postow i musze dowiedziec sie co:(
strawbelka co z ta twoja praca ?
agnieszka i jak ?

Fondie nie rozumie będą co Ci robić od początku? Wystarczy USG i potwierdzenie obumarcie zarodka czy jego brak.

Susana miło ,że się stęskniłaś :)

Arda kiedy masz histero? Ja w poniedziałek :p

reklama
Do góry