reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

enyo super z tą inseminacją i z nowym mieszkankiem a ten taras zazdroszczę:-) tez chciałabym taki miec ale mam chociaz balkon :tak:

barbinko sama wiem jak z pracą ciężko :baffled::baffled: a ja zamiast poczekac az dostane normalna umowe taka wpadke zaliczyłam mam nadzieje ze uda mi sie jakos to załatwic i mnie zostawia

misiajek no przy moim amh to naprawdę cud:-)

reklama
olenka ja lecze sie u prof kurpisza w poznaniu i on własnie zleca badanie hla i na jego podstawie mamy własnie szczepienia ale widze ze ty do poznania to raczej daleko masz:baffled:

nie wiem czy ci te wyniki jakos opisza bo dla mnie to czarna magia same literki i cyferki prof tylko spojrzał i od razu powiedział ze szczepienia ja mam akurat od tescia

co do kosztów to u nas za hla poszło 1200 zł

Gogac gratulację -mam nadzieję że my wszystkie doczekamy tech chwili :-)
Na razie poczekam na wynik MLR bo martwię się że hamowanie nie ruszyło jak u Enya a potem pomyślę co dalej.
Zula może endometrium ma znaczenie przy sctratchingu bo to ranę robią zadrapując ścianę.
Ale warto próbować wynegocjować jak najwięcej opcji dodatkowych aby szansa była jak największa :-)

witajcie ;-)
jestem skołowana na maxa :szok: po szpitalu reumatologicznym wiem tyle że dalej nic nie wiem ... ANA nieobecne (we wrześniu wynik dodatni), p/c Beta2gliko... nieobecne (w wynikach z Łodzi obecne...) cudowne ozdrowienie :szok: i co robić ??? ehhh sama już nie wiem :-(

Gogac strasznie drogo to HLA u Ciebie... mam to szczęście, że w centrum krwiodawstwa w którym zarejestrowaliśmy się jako dawcy szpiku mamy znajomą i to dzięki jej pomocy takwyszło_Od razu wytlumacz mi co tam jest nie tak.A i jescze wymyśliły mi badanie na przeciwciała płytkowe.

Misiejku czekam na wyniki badań i będę z Wami konsultowala co dalej :*)...W sumie do Warszawy mam trochę bliżej, tylko czy ten Dubrawski finansowo tyle sami wychodzi co Malina? On toleruje badania swoje czy każe powtarzać.

Cześć dziewczyny:happy2: podpowiedzcie mi proszę jakie można podstawowe badania w kierunku chorób immunologicznych zrobić ?
Witaj u nas. Dziewczyny napisza Ci całą listę.Ale najlepiej jakbyś napisała jakie badania już robiłaś.Będzie łatwiej bo tego jest mnóstwo ni i czy męza badałaś.
DZięki, dziewczyny.No niestety na kilka tygodni jest wizja leżenia już leze 2 tydzień, mogę w domu wiec kibelek kanapa to moja droga. Córka choć małą rozumię.Boi sie bo mamg takie siniaki po clexanie że masakra.Chyba za bardzo się rozrzedziłam, a w badaniach norma.

Ja po fraxiparine też mam siniaki :( o zrostach nie mówię, chociaz trochę rozmasowuję to nie jest już tak najgorzej.
Kaira trzymam kciuki,żeby było wszytsko w porządku.

Dziewczyny!! Powodzenia!

reklama
Kairo kochana! Trzymaj się dzielnie... Ja myślę o Tobie i o dzieciątku... Nie wstawaj...Będzie dobrze! Tylko leż i się nie denerwuj!

One More Time! Widzę że jesteś Zachodniopomorskie jak ja:) Napisz jakie już masz badania, będzie łatwiej. Można je zrobić np.w laboratoriach : Medis Sp. z o.o. | Laboratorium Medyczne | Szczecin, Stargard Szczeciński, Police, Świebodzin
Można wyrobić kartę stałego klienta, wówczas dają Ci 5% rabatu... Kto Cie prowadzi??? Ja mam zaliczonych oprawie wszystkich wybitnych specjalistów ze Szczecina.... Szok...

A ruszyło to Nasze forum!!!! Fajnie, że tak tu gwarno!

Enyo kochana! Życzę udanej inseminacji... trzymam kciukasy za Ciebie! A mój mąż lada dzień zawita do domku... hi hi już się cieszę...

Ja postanowiłam pójść do ginekologa na NFZ po recepty typy kwas foliowy, Vitamina D i może jeszcze coś uda mi się wysępić... może Clexane, może SOLUPRED by sprawdzić tę Warszawską aptekę...

Aditko! A jak robisz sobie te zastrzyki z fraxi? Ja mam wprawę, by siniaków nie było :) W końcy mam cvukrzycę... więc prawie specjalista:happy:
Musisz robić fałd ze skóry i nie puszczać go póki nie wyciągniesz igły! I radzę wbijać igłę zdecydowanie!

Gogac! Buzi! Trzymam kciuki...:-)

Alusiu! Właśnie dziwne to z tymi badaniami... ja powtarzałam trzeci raz LC( antykoagulant tocznia)... dwa lata temu miałam dodatni, u Maliny negatywny i teraz też negatywny... a stres był.... Jeśli chodzi o ANA, w łodzi wyszło miano 1:160 typ świecenia plamisty w Szczecinie jak powtórzyłam typ świecenia ziarnisty.... Komu wierzyć???:baffled:

Barbinko! Główka do górty... może akurat jak sobie odpuściłaś uda się zaciążyć:) hi hi... Życzę Wam tego z całego serca!

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Do góry