reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

enyo super z tą inseminacją i z nowym mieszkankiem a ten taras zazdroszczę:-) tez chciałabym taki miec ale mam chociaz balkon :tak:

barbinko sama wiem jak z pracą ciężko :baffled::baffled: a ja zamiast poczekac az dostane normalna umowe taka wpadke zaliczyłam mam nadzieje ze uda mi sie jakos to załatwic i mnie zostawia

misiajek no przy moim amh to naprawdę cud:-)

reklama
olenka ja lecze sie u prof kurpisza w poznaniu i on własnie zleca badanie hla i na jego podstawie mamy własnie szczepienia ale widze ze ty do poznania to raczej daleko masz:baffled:

nie wiem czy ci te wyniki jakos opisza bo dla mnie to czarna magia same literki i cyferki prof tylko spojrzał i od razu powiedział ze szczepienia ja mam akurat od tescia

co do kosztów to u nas za hla poszło 1200 zł

Gogac gratulację -mam nadzieję że my wszystkie doczekamy tech chwili :-)
Na razie poczekam na wynik MLR bo martwię się że hamowanie nie ruszyło jak u Enya a potem pomyślę co dalej.
Zula może endometrium ma znaczenie przy sctratchingu bo to ranę robią zadrapując ścianę.
Ale warto próbować wynegocjować jak najwięcej opcji dodatkowych aby szansa była jak największa :-)

witajcie ;-)
jestem skołowana na maxa :szok: po szpitalu reumatologicznym wiem tyle że dalej nic nie wiem ... ANA nieobecne (we wrześniu wynik dodatni), p/c Beta2gliko... nieobecne (w wynikach z Łodzi obecne...) cudowne ozdrowienie :szok: i co robić ??? ehhh sama już nie wiem :-(

Gogac strasznie drogo to HLA u Ciebie... mam to szczęście, że w centrum krwiodawstwa w którym zarejestrowaliśmy się jako dawcy szpiku mamy znajomą i to dzięki jej pomocy takwyszło_Od razu wytlumacz mi co tam jest nie tak.A i jescze wymyśliły mi badanie na przeciwciała płytkowe.

Misiejku czekam na wyniki badań i będę z Wami konsultowala co dalej :*)...W sumie do Warszawy mam trochę bliżej, tylko czy ten Dubrawski finansowo tyle sami wychodzi co Malina? On toleruje badania swoje czy każe powtarzać.

Cześć dziewczyny:happy2: podpowiedzcie mi proszę jakie można podstawowe badania w kierunku chorób immunologicznych zrobić ?
Witaj u nas. Dziewczyny napisza Ci całą listę.Ale najlepiej jakbyś napisała jakie badania już robiłaś.Będzie łatwiej bo tego jest mnóstwo ni i czy męza badałaś.
DZięki, dziewczyny.No niestety na kilka tygodni jest wizja leżenia już leze 2 tydzień, mogę w domu wiec kibelek kanapa to moja droga. Córka choć małą rozumię.Boi sie bo mamg takie siniaki po clexanie że masakra.Chyba za bardzo się rozrzedziłam, a w badaniach norma.

Ja po fraxiparine też mam siniaki :( o zrostach nie mówię, chociaz trochę rozmasowuję to nie jest już tak najgorzej.
Kaira trzymam kciuki,żeby było wszytsko w porządku.

Dziewczyny!! Powodzenia!

reklama
Kairo kochana! Trzymaj się dzielnie... Ja myślę o Tobie i o dzieciątku... Nie wstawaj...Będzie dobrze! Tylko leż i się nie denerwuj!

One More Time! Widzę że jesteś Zachodniopomorskie jak ja:) Napisz jakie już masz badania, będzie łatwiej. Można je zrobić np.w laboratoriach : Medis Sp. z o.o. | Laboratorium Medyczne | Szczecin, Stargard Szczeciński, Police, Świebodzin
Można wyrobić kartę stałego klienta, wówczas dają Ci 5% rabatu... Kto Cie prowadzi??? Ja mam zaliczonych oprawie wszystkich wybitnych specjalistów ze Szczecina.... Szok...

A ruszyło to Nasze forum!!!! Fajnie, że tak tu gwarno!

Enyo kochana! Życzę udanej inseminacji... trzymam kciukasy za Ciebie! A mój mąż lada dzień zawita do domku... hi hi już się cieszę...

Ja postanowiłam pójść do ginekologa na NFZ po recepty typy kwas foliowy, Vitamina D i może jeszcze coś uda mi się wysępić... może Clexane, może SOLUPRED by sprawdzić tę Warszawską aptekę...

Aditko! A jak robisz sobie te zastrzyki z fraxi? Ja mam wprawę, by siniaków nie było :) W końcy mam cvukrzycę... więc prawie specjalista:happy:
Musisz robić fałd ze skóry i nie puszczać go póki nie wyciągniesz igły! I radzę wbijać igłę zdecydowanie!

Gogac! Buzi! Trzymam kciuki...:-)

Alusiu! Właśnie dziwne to z tymi badaniami... ja powtarzałam trzeci raz LC( antykoagulant tocznia)... dwa lata temu miałam dodatni, u Maliny negatywny i teraz też negatywny... a stres był.... Jeśli chodzi o ANA, w łodzi wyszło miano 1:160 typ świecenia plamisty w Szczecinie jak powtórzyłam typ świecenia ziarnisty.... Komu wierzyć???:baffled:

Barbinko! Główka do górty... może akurat jak sobie odpuściłaś uda się zaciążyć:) hi hi... Życzę Wam tego z całego serca!

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Do góry