Kairo kochana! Trzymaj się dzielnie... Ja myślę o Tobie i o dzieciątku... Nie wstawaj...Będzie dobrze! Tylko leż i się nie denerwuj!
One More Time! Widzę że jesteś Zachodniopomorskie jak ja
Napisz jakie już masz badania, będzie łatwiej. Można je zrobić np.w laboratoriach :
Medis Sp. z o.o. | Laboratorium Medyczne | Szczecin, Stargard Szczeciński, Police, Świebodzin
Można wyrobić kartę stałego klienta, wówczas dają Ci 5% rabatu... Kto Cie prowadzi??? Ja mam zaliczonych oprawie wszystkich wybitnych specjalistów ze Szczecina.... Szok...
A ruszyło to Nasze forum!!!! Fajnie, że tak tu gwarno!
Enyo kochana! Życzę udanej inseminacji... trzymam kciukasy za Ciebie! A mój mąż lada dzień zawita do domku... hi hi już się cieszę...
Ja postanowiłam pójść do ginekologa na NFZ po recepty typy kwas foliowy, Vitamina D i może jeszcze coś uda mi się wysępić... może Clexane, może SOLUPRED by sprawdzić tę Warszawską aptekę...
Aditko! A jak robisz sobie te zastrzyki z fraxi? Ja mam wprawę, by siniaków nie było
W końcy mam cvukrzycę... więc prawie specjalista
Musisz robić fałd ze skóry i nie puszczać go póki nie wyciągniesz igły! I radzę wbijać igłę zdecydowanie!
Gogac! Buzi! Trzymam kciuki...:-)
Alusiu! Właśnie dziwne to z tymi badaniami... ja powtarzałam trzeci raz LC( antykoagulant tocznia)... dwa lata temu miałam dodatni, u Maliny negatywny i teraz też negatywny... a stres był.... Jeśli chodzi o ANA, w łodzi wyszło miano 1:160 typ świecenia plamisty w Szczecinie jak powtórzyłam typ świecenia ziarnisty.... Komu wierzyć???
Barbinko! Główka do górty... może akurat jak sobie odpuściłaś uda się zaciążyć
hi hi... Życzę Wam tego z całego serca!
Pozdrawiam!